IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
scorpirescu
post Apr 15 2009, 10:49 PM
Post #121

Musafir

Eu zic sa votam in seara asta. Si eu o sa-mi votez primul instict. Votez Roxi. Insa stau pe aci sa vad.. pentru ca parea mea e ca si Kary e mafiot .
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 15 2009, 10:51 PM
Post #122

Musafir

Scorpi, ca sa nu pierdeti vremea aiurea, va spun ca eu sunt doctorul ala de care incearca sa afle Kary. Mi-am salvat fundu'. Probabil ca voi fi eliminata la noapte, daca noi tura asta nu eliminam stripperu'.

+Quote Post
MadutZ15
Post #123

Musafir

Hai sa votam azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Votez Kary. Nu m-a convins, iar daca nu e mafiot, imi cer scuze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Off: Mamaaa ce happy mi-s (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
Post #124

Musafir

Kary, te pierzi in detalii si asta ma convinge mai tare ca esti mafioata.

Spui tu ca "Eu imi las votul pentru Lexie In primul rand din instinct si in al doilea rand pentru ca imediat dupa ce a vazut ca o am in vizor si eu si Roxa a venit cu tot felul de argumente ciudate ca sa adune doritori de a ma vota".

Ei bine, ia da tu niste pagini in urma si vezi cine pe cine a banuit prima. De la inceput am spus ca daca Angel s-a luat dupa participantii la emisiune, i-ar fi pus pe Omorosa si Pierce mafioti. Te-ai simtit atacata si la o pagina dupa afirmatia mea, ai spus ca ma crezi mafioata pentru ca nr. 7 = mafiot pentru tine. Asta nu e motivatie, doar te-ai simtit atacata si ai ripostat. Iar faptul ca Roxi a crezut si ea ca tine nu poate decat sa-mi confirme spusele. Sau poate a fost o pura coincidenta si ea nu apucase sa citeasca in urma.

Votez Kary.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 15 2009, 10:52 PM
Post #125

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mai fetelor dar nu vedeti ca e aceasi chestie ca jocul trecut?
Zic si eu asa ce mi se pare si mie... ca e ciudat atunci cand se aliaza mai multi impotriva aceleiasi persoane. Adica toti au aceasi intuitie? Da, sigur. Si in ceea ce o priveste pe kary, poate m-am exprimat gresit, vroiam doar sa zic ca nu pare a avea comportament de mafiot, un mafiot ar fi fost mai subtil cred. Ca si data trecuta, mafiotii incearca sa imprime o parere asupra unui personaj ca sa il linseze.
Rozy, daca eram mafiot cu ea credeti ca ii luam asa pe fata apararea?
Da tu albi de ce crezi ca madutz nu e? Esti politist undercover? (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 15 2009, 10:53 PM
Post #126

Musafir

Ahh, Roxi, puteai sa te mai ascunzi un pic,ca nu erai in mare pericol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 15 2009, 10:53 PM
Post #127

Musafir

Go on girls. Chiar nu inteleg de ce votati doar pentru ca cineva se agita. Si aruncati ca nu v'am convins ca nu's mafiot. Dar cine a incercat pe aici sa convinga asta? Voi nu vedeti ca de cand a inceput jocul de la faptul ca mi'am expus parerea cu doctorul am fost scoasa tap ispasitor. Mda adevaratii mafioti au profitat de asta iar cetatenii au cazut in capcana lor. Dezamagire (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Noapte buna ...

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 15 2009, 10:54 PM
Post #128

Musafir

Albi, Book votati si voi sa incheiem o tura azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Si nu, nu grabesc jocul doar sunt curioasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
Roxana_
post Apr 15 2009, 10:56 PM
Post #129

Musafir

Rozy, pai oricum mafiotii stiau ca-s doctor. Scorpi, poate chiar e cetatean de m-a banuit sau poate are o strategie si m-a votat in cunostinta de cauza.

+Quote Post
rozy
post Apr 15 2009, 10:57 PM
Post #130

Musafir

De ce sa stie? Putea sa fie altcineva doctor,si sa te fi salvat pe tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:17 AM