![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna si bafta la joc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asta e...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, pe cine vezi tu in straie de mafiot?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma chinui bre sa citesc!
Votez si eu Kary. SI am spus ca o banuiesc pe Madutz. Nu ca NU o ca banuiesc. Noapte buna! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce-mi place sa zic non-stop noapte buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu Roxa m'ati zapacit si voi m'am zapacit si eu. Sunt cateva persoane care se vede ca au profitat subtil de faza cu ce am spus eu despre doctor, cu faza ca eu ma agit, ca strig votati'ma. La cum a reactionat Albi o vad pe ea mafioata alaturi de Lexie. Poate gresesc habar nu am dar macar am votat din instinct...Mi se pare aiurea ce a spus Lexie, ca ma vede mafioata pentru ca ea daca era povestitor 100% ar fi pus'o pe Omorosa aia mafioata...Sunt sigura ca Angel nu a pus rolurle in functie de film...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, imi pare rau sa te anunt, dar vad ca toata lumea e impotriva ta. Mie personal imi placi, dar daca nimeni nu te vrea ca parte din echipa....you're fiiiiiired!!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mi se pare ciudat uitandu'ma in urma ca Lexie initial se agita catre fiecare parca dorind sa afle cate ceva dar dupa ce a fost gasit tapul ispsitor aka eu s'a relaxat ...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma duc la somn. Ne "vedem" maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rozy
|
|
|
![]() ![]() |