IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Lexie
post Apr 16 2009, 08:41 AM
Post #161

Musafir

Neata si de la mine!

Mie imi cad ochii tot pe Book dupa felul in care a jucat. Scorpi spune ca ar putea fi evident ca Book sa nu voteze Kary ci Rozy, dar poate fi si asta o acoperire. S-au folosit tot felul de strategii pana acum in joc asa ca nu ma mai mira nimic.

O sa mai citesc o data in urma sa vad ce imi mai atrage atentia.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 16 2009, 08:56 AM
Post #162

Musafir

Eu oscilez intre Book si Albi. Pentru ca mi-e teama sa nu fie 2 mafioti ramasi. Jocul trecut ne-am luat-o rau de tot votand toti gramada ca aia sigur is. Ce sigura eram ca Angel nu-i mafiot.. gizz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Acum Lexie nu-mi pare deloc mafiot, sper ca nu e Angel reloaded.

+Quote Post
Lexie
post Apr 16 2009, 09:03 AM
Post #163

Musafir

Da, Scorpi, ne-am cam luat-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu eram convinsa ca nu e Angel mafiot, insa incepeam sa cred despre tine ca esti mafioata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu sunt Angel reloaded, chiar vreau sa nu le mai dam ocazia mafiotilor sa castige si tare sper sa fi judecat corect.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 16 2009, 09:06 AM
Post #164

Musafir

Da...si mie mi-e teama c-ar putea fi 2 mafioti in joc, dar asta-i frumusetea jocului: sa fim luate prin surprindere. Eu am stat si-am studiat lista si ia uitati-va la urmatoarea combinatie:
3 - mafiot (Kary)
4 - doctor (eu)
5 - mafiot (Book)
Eu una dac-as fi povestitor n-as pune concentratia de personaje unul dupa altul. Ma gandeam ca si Albi e posibil sa fie (adica nr.1).

Jocul trecut eu am votat-o pe Lilisor, care era mafiot. Deci intuitie am avut.

+Quote Post
albinuza
post Apr 16 2009, 09:18 AM
Post #165

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Nope, Albi nu-i! Mai lasati-i pe Albi, ca numai pe ea stati chitite de cateva jocuri incoace.
De data asta nu ea! Pe bune!
Da politistul nu zice nimic?

+Quote Post
Lexie
post Apr 16 2009, 09:22 AM
Post #166

Musafir

Eu incep sa nu stiu ce sa mai cred. Voi sunteti de parere ca mai sunt 2 mafioti in joc? Ca asta ar fi continuarea jocului trecut si ar fi trist.

Parerea mea e ca se poarta 1 mafiot in centrul atentiei, implicat si devotat, 1 mafiot in umbra. Daca functioneaza principiul asta, inseamna ca a fost Kary mafioata si poate fi cuplata cu Book si Albi, ele au fost mai retrase. Cum ele nu au zis prea multe, e greu de decis. Parca as merge tot pe Book... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 16 2009, 09:26 AM
Post #167

Musafir

Da...si eu tot pe Book merg. Asa ca o si votez.

Trebuie sa-i dau picei sa manance, asa ca voi fi un pic indisponibila.

+Quote Post
albinuza
post Apr 16 2009, 09:36 AM
Post #168

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am anuntat de cand m-am bagat in joc ca nu o sa fiu tocmai activa, asa ca nu va legati de asta!
Da de Madutz, chiar nu ziceti nimic?
Si Book e oarecum stranie. Incearca sa ne imbrobodeasca cu chestii de genul: nu pare stil dejoc pentru unmafiot si din astea.. Si daca tinem cont de faptul ca e la al2-lea joc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 16 2009, 09:55 AM
Post #169

Musafir

Si eu votez Book. dar va spun sincer ca nu is foarte convinsa si problema e ca tre sa si lucru.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 16 2009, 10:00 AM
Post #170

Musafir

Back si eu. Mai Albi, ce-ai numai tu cu mine?
Votez Book.

+Quote Post

88 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:28 PM