![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, m-am tot uitat in urma.. sper sa nu murim iar ca soboloanii. Io nu cred ca ii book, dar nu-mi dau seama cine cu cine ar putea fi.
Lexie, tu ce zici? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, nu am apucat sa citesc in urma inca, treaba la serviciu, insa intuitia imi spune Book. Da-mi 5 minute sa recitesc si revin.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mai albi, eu sunt la al doilea joc aici, dar asa am mai jucat mafia de multe ori cu prieteni, mai demult, si imi mai amintesc si eu cate ceva. Imi amintesc ca de fiecare data cand erau majoritatea impotriva unuia acela nu era mafiot, tocmai pentru ca mafiotii se puneau de acord sa atraga atentia asupra unei anumite persoane.
Scorpie, Lexie, va rog nu faceti aceasi greseala. Daca ma votati ok, votati-ma, dar o sa fie exact ca data trecuta cand tot asa m-a votat toata lumea degeaba. Roxana, chiar sunt om bun, o sa vezi cand se termina jocul, o sa ma eliminati degeaba. Si dupa parerea mea, e posibil sa fie Madutz pentru ca ea a atras prima data atentia asupra mea cu texte de genul: bookie parca era mai activa jocul trecut, mi se pare ciudat k nu ne-a anuntat ca pleaca si nu stiu ce. Adica jocul trecut, nu v-a convenit ca am fost prea activa, acum cica sunt prea pasiva. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) In fine. Cum vreti voi, o sa vedeti ca e o greseala. Votez madutz. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book si eu mi-s cinstita, o sa vedeti voi la sfarsit. E adevarat ca eu am zis prima ca de ce esti asa tacuta, dar nu inseamna ca am atras atentia asupra ta, uite-te mai bine in urma. In plus, cum de din toti care te-au banuit tu ma votezi pe mine? Ai vazut ca te-ar sustine Albi, si poate scapi de un cetatean?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auzi, mai Madutz.. tu di ce ai venit cu texte din alea ca 'scorpi, daca ma votez o sa fiu sigura ca esti mafiot'? M-am uitat acum in urma si cred ca facem o greseala. Si cred ca madutz ar putea fi mai suspecta decat Albi sa fie cu Kary.
Iar faptul ca Lexie nu mi se pare deloc suspecta imi pune mari semne de intrebare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Perechile ar putea fi si Madutz-Lexie sau Albi-Lexie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La asta ma gandeam si eu acum, de ce nu o iau deloc in calcul pe Lexie. Dar oare de ce nu teiau si pe tine?
Nu am timp sa recitesc, dar oricum la mine suspecta principala ramane Madutz pentru moment. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cert e ca politistu' nu mai e in viata. Adica fuse Rozy politist.
Devotez Book si mai ma gandesc pe cine votez. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am zis ca daca ma votezi, ci doar daca ma banuiesti, pt ca asa ai facut de fiecare data cand eu eram cetatean cinstit si ma chinuiam sa ma salvez, iar tu nu vroiai sa vezi asta. Si tura asta sunt cinstita, nici acum nu ma credeti dupa atatea jocuri in care nu ati vrut sa vedeti asta?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Madutz daca te uiti in urma am mai zis pe undeva ca mi se pare ca e ceva ciudat cu tine. Nu sunt sigura ca esti mafiot, dar roxana este doctor, iar de albinuta imi spune intuitia ca ar fi femeie cinstita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ca ramai tu, scorpi si lexie (dintre care eu cred ca 2 sunt mafioti). Si dintre voi trei, parca tu mi s-a parut ciudat cum te-ai purtat, ca te-ai luat gratuit de mine. Dar, repet, nu sunt sigura, vreau sa vad ce mai zic ceilalti, e posibil sa-mi schimb votul.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz ar putea fi mafiot pentru faptul c-a stat sa urmareasca jocu' aseara. Amintiti-va ca tot spunea noapte buna, dar nu mai pleca. Daca era cetatean, n-ar fi fost asa de implicata.
Ar fi prea de tot sa pierdem jocu' in conditiile in care din prima tura n-a iesit nimeni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:25 PM |
|