![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu incep sa cred ca, Kary nu era mafiot, pt ca si eu ma enervez acum ca e a nu stiu cata oara cand nu vedeti ca sunt cinstita. Probabil acum ma vedeti si aliata lui Kary, da' nu mai conteaza. O sa vedeti la sfarsit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, si daca ai fi mafiot ai recunoaste? Nu te-ai mai chinui sa te salvezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Incep sa-mi pun serioase intrebari in legatura cu cuplul Madutz - Lexie. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba m-as chinui, prin alte mijloace, dar n-as striga sus si tare ca sunt cinstita. Roxana aseara ziceam noapte buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ca plecam eu. Si daca urmaresc jocul si ma agit sunt mafiot? Bine ca asta e ultimul joc al meu, ca altfel la urmatorul n-as fi zis nimic.
Book da' tu de unde stii ca joc ciudat? Ca nu stii cum joc eu. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, am recitit si eu in urma si, desi Madutz a avut un mic schimb de replici cu Kary, ar putea fi de fatada, ca sa nu suspectam nimic.
Hai sa zicem ca Albina chiar a fost ocupata, raman Scorpi, Book si Madutz. Mie nu-mi pare Scorpi mafioata tura asta, nu stiu de ce, si sper sa nu ne duca de nas. Votez Madutz. (si sa nu credeti in cuplul eu - Madutz pentru ca sunt 110% cetatean dispus sa lupt pana la capat ca sa castigam noi tura asta) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt 150% cetatean. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Vad ca mai nou in joc daca te agiti si te implici esti mafiot iar daca taci esti cinstit. Ok. Am retinut, daca va mai tine jocul pana in vara. Fac si eu ca si Kary, votati-ma, sa vedeti cum iara pierd cetatenii. O cred din ce in ce mai mult pe Kary cinstita. Eu raman la Book. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, tu ce zici?
Devotez Book. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu raman la Madutz!
Si Book ar putea sa ne duca de nas. Tocmai a zis ca a mai jucat mafia, deci nu e asa de inocenta cum banuiam noi! Stie ea ceva. Scorpi, nu stiu de ce da nici mie nu imi pari mafioata tura asta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma mai gandesc! Votez Madutz |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda.. Madutz imi pare ca tu esti. Mai ales pentru faza ce ti-am spus. Votez Madutz.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da bai, eu sunt...cetatean cinstit. Oricum degeaba ma agit (ca mafiotii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) ca v-au intors adevaratele mafioate asupra mea. Putem inchide inca o runda?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz este chemata in board room si ii dau ultima sansa sa isi sustina pledoaria.
Mai trebuie sa voteze Roxana si Madutz, desi in conditiile de fata votul lor nu afecteaza prea mult eliminarea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:59 PM |
|