![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi
Nu jucam in 7? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
De ce, ai bacul? Sunt offtopic, stiu, raspunde-mi in bar.
Si ca sa fiu si la subiect: haideti fetelor, luat-i cat sunt calzi! Mafioti la tigaie, politisti prajiti, doctori cu susan, cetateni la cuptor cu barabule! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce, ai bacul? Sunt offtopic, stiu, raspunde-mi in bar. Si ca sa fiu si la subiect: haideti fetelor, luat-i cat sunt calzi! Mafioti la tigaie, politisti prajiti, doctori cu susan, cetateni la cuptor cu barabule! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Da, bac... Ce foame mi-ai facut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Si eu am licenta.
Mai asteptam putin, poate mai facem rost de o persoana. angel-povestitor eu scorpi madutz roxana rozy albinuta ... cred ca ne mai trebuie 2, nu? (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai uitat de mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Da ar fi interesant de dat drumul in 7, asa ma asigur si eu ca nu mor din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cand poate Angelu' sa scrie rolurile si numerele, sa ne anunte si sa-i dam drumul. Adica mie mi se pare ca ne lungim asteptand a8a persoana care 80% moare in prima noapte.
|
|
|
![]()
|
|
Asa e kary, scuze. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
Deci cum e in 7? Nu se intampla nimic in prima noapte? Se voteaza din prima? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce asa ocupescu, albi? Umpli ardei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bei, pe la 20.00 io ma duc sa-mi ascutz coltii de doctor cu susan. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la 21 is inapoi. Pana apare povestitorul sa zica daca o scris numerele .. poate se mai indura cineva. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as vrea sa incepem azi, pentru ca se lungeste prea mult, si pentru ca maine neata vine un nene sa-mi refaca wirelessul, si s-ar putea sa nu intru ceva timp pe net, plus ca el are un talent de a intarzia...
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu-mi ziceti si mie cum se joaca in 7? E un singur mafiot? Fara stripper?
P.S.: Angel, daca esti ocupata fac eu pe narator. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:24 AM |
|