![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari mafioatelor!
Mama Scorpi esti tare in postura de mafiot. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci asa ceva nu se poate! Scooooorrpiiii, i killll youuu! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Am stiut eu ca Book e dar m-am uitat in urma si am zis ca totusi parca Madutz ar fi. De Scorpi nu am crezut nici o clipa ca este, ceea ce sucks. M-a dus de nas. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Foarte bine jucat! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut un dus acusica si radeam de una singura de cat de 'inocente' fuseram si ne-au dus mafioatele de nas.
Ce-om avea cu Kary de fiecare data? Ideea e ca ea a si picat des mafiot, asa ca sansele sa nu fie erau mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ma inscriu la urmatorul. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Deci s-au inscris: kary, roxana.
Lexie? Madutz? Angel? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voua vi se pare ca am fost de multe ori mafioata pentru ca mai mereu m'ati acuzat ca sunt, desi nu eram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De cand joc mafia cred ca numa' de trei ori am fost mafiot. Scorpi mic are la activ o lunga serie de jocuri ca mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, lucky us. Nu stiu de ce Kary pare mereu mafioata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am vrut sa fiu rea, dar eram 100% convinsa ca-i Omorosa rolul de mafioata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu joc, dar sunt disponibila pana maine seara la ora 18. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (<-- zambaret) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joc si eu
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa o incingem rapid de o mafie cat sunt si eu pe acasa printre cozonaci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu Roxa Book Lexie Rozy Scorpi si Angel din oficiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine povesteste? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am zis ca povestesc!! Eu vreau, eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, nu te bagi si tu la un joc? Madutz?
|
|
|
![]() ![]() |