![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ma bag si eu...dar voi mai lipsi ca o ajut pe mama la curatenie.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Deci:
Eu- povestitor Kary Roxana Lexie Rozy Madutz Ne mai trebuie vreo 3. Angel? Scorpirescu? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel joaca.
Cred ca si Scorpi o sa joace cand apare la pc. Intre timp Book potriveste nr si roluri...povestea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
As putea eu, dar mai pe seara....Sau daca incepem acum..
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Povestea este gata. Trebuie sa confirme cele doua, sau sa mai gasim doua persoane.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, cele doua sunt Scorpi si Sweet.
Scorpi sigur vrea sa joace. Atat ne trebuie sa n-o luam in considerare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ea probabil nu e la birou momentan, dar apare in curand. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ok sa zicem ca o luam in considerare dar ca sa fim 8 trebuie sa vina si Angel, plus ca oricum trebuie sa le asteptam sa-si aleaga numerele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci lista ar fi:
Book- povestitor Kary Roxana Lexie Rozy Madutz Angel Scorpi Sweet |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi putem alege intre timp?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Always the last. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:29 AM |
|