IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Lexie
post Apr 16 2009, 05:57 PM
Post #271

Musafir

Kary, si data trecuta erai convinsa ca 7 e numar de mafiot si eram la fel de cetatean ca si tine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pe bune acu', daca si de data asta ne-o luam de la mafioti, ne lasam de mafia, nu se poate sa pierdem de trei ori la rand. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 16 2009, 05:58 PM
Post #272

Musafir

Pai daca sunt aici si citesc, nu e logic sa ma apar? Daca anuntam ca am treaba, ca plec atunci mi se parea si mie nu stiu cum. Dar am zis ca voi vorbi mai rar si atat. Si daca ma apar is mafiot?
Ce ar trebui sa fac ca voi sa nu ma vedeti o data mafiot? Daca ma implic nu-i bine, daca nu ma implic nu-i bine, daca ma apar nu-i bine. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Si n-am intors placinta la tine, doar am intrebat cum ai facut si tu multe jocuri.

+Quote Post
angeldust
post Apr 16 2009, 06:02 PM
Post #273

Musafir

am aparut si eu

Lexie nici eu nustiu nici filmul nici cartea asa ca stai linistita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary ce sa zic, m-ai dat gata cu schema H asta a ta, stai sa o sunt si eu pe mama sa aleaga niste numere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 16 2009, 06:06 PM
Post #274

Musafir

Angel e buna bre schema lu mama, macar nu ma simt eu vinovata daca votez un cinstit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Madutz nu'i nevoie sa te nervozezi, fiecare are dreptul sa voteze pe cine doreste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lexie nu's eu convinsa ca nr 7 e mafiot, mama e convinsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 16 2009, 06:09 PM
Post #275

Musafir

Nu ma nervozez, ma oftic. Ca in nici un joc nu m-ati crezut. Si-i a doua oara numai azi cand patesc la fel. Doar am zis eu ca jocul dinainte trebea sa fie ultimul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

LE: Plec vreo jumatate de ora.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 16 2009, 06:16 PM
Post #276

Musafir

Pai pana acum numa eu te'am pus in schema mea. Nu am spus ca nu te cred, doar ca te suspectez. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 16 2009, 06:18 PM
Post #277

Musafir

Dom'le eu zic ca e Lexie, primul instinct, na!

+Quote Post
angeldust
post Apr 16 2009, 06:22 PM
Post #278

Musafir

Acum daca ar fi sa ne luam dupa ce a zis Sweet ca ea vrea sa vada daca e cetatean sa stie sa se duca in treaba ei, am putea crede ca e cetatean. Dar poate ca tocmai e mafiot si de aia sta pe tusha ca sa nu o suspectam deloc.
Madutz nu prea imi pare suspecta tura asta, insa Rozy parca instinctul imi spune ca ne ascunde ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi la cat e de ghinionista ar putea sa fi tras iar rolul de mafiot, ca tura trecuta cand am fost eu povestitor a fost o faza f comica : Am zis ca jucam in 7, am impartit numerele, scorpi si book picau mafioti. Apoi am fost 8, am redistribuit numerele, tot scopri cu book au picat mafioti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Kary nu prea stiu ce sa zic despre ea, a venit cu schema asta H, se agita din greu sa ne convinga ca ea chiar nu e mafiot, hmmm....i've got my eyes on her oricum.
Lexie iar imi pare un pic suspecta, ca prea o da cu sa castige cetatenii in sus si in jos.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 16 2009, 06:24 PM
Post #279

Musafir

Draga Angelu' imi pare rau sa vezi ca eu ma agit sa nu par eu suspecta. Eu ma agit corect dar doar ca sa prind mafiotii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu raman la Madutz, prea se oftica ca o bag in schema mea vazand deodat' ca toata lumea sare pe ea cand nu a fost deloc asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 16 2009, 06:26 PM
Post #280

Musafir

Kary pai si tu te oftici ca te baga lumea in schema ca iar te agiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 03:22 AM