![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce-mi place jocul asta.
Rozy, ioi faina esti. Is pe spate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bai, inimioara mea... instinctu carelevasazica asa-mi spune sa o votez pe Sweet. Nu de alta, dar l-am urat cu draci pe Ashley tot filmul (vazut de n ori) si toata cartea (citita de n ori). Si urmatoarele ar fi .. hmmm. . cred ca Angel sau Lexie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Madutz, tu plangeai jocul trecut ca nu te-au pus astia de mafiot... nici de data asta? zauzauzau? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Absolut toate ati putea fi, inclusiv Kary cu nervii ei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu pot sa votez cand suspecta mea numaru unu Sweet este absenta
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai da' Sweet si Lexie nu ne zic nimic?
Scorpi, mai bine dau povestitorii rolurile, poate unul ma nimereste, ca eu nu reusesc. Poate si-a dat seama cineva ca n-am stofa si mai bine nu's (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , desi eu as vrea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si urmatoarele ar fi .. hmmm. . cred ca Angel sau Lexie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Shit daca spun acu ca suspectii mei sunt si a tai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunteti cuplul de mafioti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Culmea e ca Lexie imi e si mie suspecta. Angelu' inca nu ca a mai zis cate ceva si din ce am observat jocurile trecute ea tace malc cand e mafiot. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu eu un joc cand Angel era mafiot si se agita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar oricum imi e si ea suspecta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaa, unde-i Sweet? sa vina aci sa zica si ea ceva. Nu o putem vota asa in lipsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar Lexie? Ca si ea a disparut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, astept sa vedem ce spun si ele doua (Sweet si Lexie) si imi decid votul. Oricum primul vot e la ghici.. asa ca..
Bai, cred ca barbatu (Sweet) iar imi saliveaza pe langa fustele lui Scarlett de nu vine odata acasa. Vede el cand apare ce pateste. This post has been edited by scorpirescu: Apr 16 2009, 07:53 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze, am facut baie si m-am epilat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mai, nu am ce pledoarii sa tin pe aici. Sunt cetatean, nu vreau sa mor nevinovata si de suspectat o suspectez pe Sweet (dupa instinct) si bineinteles, pe Kary. Nu stiu de ce dar mereu am senzatia ca e mafioata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sorry. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:16 AM |
|