![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare unde'i Sweet? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Nu incheiem si noi o tura azi? Eu maine o sa lipsesc dupa ora 10, nu stiu cat exact. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Lexie
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Liniste si pace la mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lexie.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Madutz deocamdata ...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lexie.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un cetatean in minus, atat am de spus. Imi pare rau ca nu ma credeti, sunt onesta din cap pana-n picioare, si sper sa ma creada cetatenii adevarati, ca mafiotii oricum profita de faptul ca am fost votata si ingroasa randurile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Votez Sweet, asa, in lipsa, instinctul imi spune ca e mafioata. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar oare nu vine totusi?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Deocamdata 3 voturi lexie (micuta prissy), 1 vot madutz (salbatica scarlett), un vot sweet (visatorul ashley).
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/a_id2868img1.jpg) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu eram negruta? Sau e tot Scarlet in poza? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu stiu, dar mi-e teama sincer ca nu fie o strategie din partea lu' Sweet disparitia asta si sa motiveze ca nu avea cum sa faca ea nimic din moment ce a lipsit. Intre timp, partenera ei poate sa activeze linistita aici si sa atate focul. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:12 AM |
|