![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi'am lasat votul, va spun noapte buna (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si ce bine ca nu is Ashley pe care il uram de moarte si pe care cred ca o sa-l votez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ce?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dupa ce ca am nume de muiere si Book m-a mai si descris ca slab de inger... Off off. Pai nu pot sa votez cand suspecta mea numaru unu Sweet este absenta De ce bre eu??! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci eu am lipsit absolut pana acum, habar nu aveam cine a fost omorat, se putea verifica si de la profil absenta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici tu nu cunosti povestea? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nici eu nu mai stau, mor de somn. Am votat, voi faceti cum considerati - sper sa stati stramb si sa judecati drept.
Dimineata poate imi schimb votul, daca se schimba ceva intre timp... de fapt, daca mai traiesc pana dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici tu nu cunosti povestea? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ba da bre, cum sa nu...(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar iti dai seama ca acum nu pot sa fiu altfel decat subiectiva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ashley rulllzzz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2009, 10:33 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
So, care-i parerea ta?
Angel, tu unde umbli? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai mie mi se inchid ochii. Nu inchidem in seara asta? Eu in maxim 15min ma duc la somn si vorbim maine dupa 1. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sau dimineata pana in 9jumate daca mai zice careva ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Ioi Scorpi acum am vazut ca imi esti nevasta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sotie, hai sa lasam discutiile si sa mergem la treburi mai importante..da?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2009, 10:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Angel (alias Belle Watling) probabil e ocupata cu clientii... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/tulletop.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) barbatu meu creca vine de la crasma asa iubaret.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:06 PM |
|