![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
A man has to do what a man has to do! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine mi-a dus vorba ca sunt "slab de inger" nu imi cunoaste latura asta...(IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ioi, nu pleca .. stai ca viu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai incet ca eu ma impiedic in poalele astea.
This post has been edited by scorpirescu: Apr 16 2009, 10:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Se pare ca angel (belle) nu este la datorie, asa ca o rog cand vine sa voteze, la fel si pe sweet, si maine cand ma trezesc voi numara voturile. Noapte buna tuturor!
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/MelanieAshley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe nevasta-mea nu pot sa o votez, chit ca a marturisit ca il iubeste pe Rhett (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ..sa vad cum se comporta in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Lexie mi se pare ca are un comportament ciudat. Prea e convinsa de mine, nici macar nu a ezitat. Sau esti politist si ai intrebat de mine azi-noapte?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta ar fi singura justificare viabila pentru convingerile ei constante. Angel a fost cam tacuta si neimplicata runda asta. Si la fel ca si Lexie, ma banuieste pe mine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Imi cam miroase a alianta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
am aparut si eu acum , scuze.
Sa fiu sincer, nu -s convinsa ca e Lexie dar nu stiu pe cine altcineva sa votez. Ca toata lumea imi pare suspecta. Asa ca votez Lexie, da parca vad ca iar ii scorpirescu mafioata, desi mintea mea refuza sa creada asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Later edit: Sincer am mai citit odata si nu inteleg votul lui Kary, care la inceput zicea ca ea crede ca Madutz cu Lexie sunt. Si atunci daca a vazut ca majoritatea o voteaza pe Lexie de ce nu a votat si ea? Mie imi miroase a strategie asta. Deci mie imi pare ca Kary cu Lexie sunt impreuna, ori Kary e cu altcineva. |
|
|
![]()
|
|
Pe unde ai umblat femeie de moravuri usoare?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, mi se pare mie sau tocmai te-ai auto-acuzat? "Lexie mi se pare ca are un comportament ciudat. Prea e convinsa de mine, nici macar nu a ezitat. Sau esti politist si ai intrebat de mine azi-noapte?? Asta ar fi singura justificare viabila pentru convingerile ei constante. "
Asta inseamna ca ai stii si tu, ca si mine, ca esti mafioata. Nu, nu sunt politist, sunt cetatean, am mai spus-o si o sa repet. Din pacate o sa am soarta lui Madut si a lu' Kary si o sa fiu data afara nevinovata. Nr. 7 nu este de mafiot, va jur. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de ce dar si mie mi se pare suspect ce a spus Sweet. Eu cred ca mafioti sunt Madutz si Sweet sau de ce nu Madutz si Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa, de ce a zis Sweet treaba aia? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet mama, iti dai seama ca ti-o faci cu mana ta, da? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel eu am spus initial ca am sa votez Madutz apoi m'am straduit sa o cred ca e cinstita dar nu am reusit. Si eu votez pe cine imi spune instinctul mai mult. De asta am si spus ca votezdeocamdata
Hai te rog eu nu intoarce placinte spre mine ca eu nu am nimic de ascuns (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si sincer eu nu mai cred ca Lexie este mafioata. Mi s'ar parea ciudat sa jure ca nu e si sa fie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:49 AM |
|