![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am jurat de multe ori cetatean fiind in jocul asta. Da numa' pentru ca ma ofticam sa fiu acuzata aiurea si dupa ce ma agitam si raspundeam juram asa ca o pledoarie finala. De genul: am spus'o si pe asta, daca nici asa nu ma cred problema lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angelu' ma bagi la banuieli ca ai fi mafiot alaturi de Madutz sau Scorpi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce spui? Eu dupa o recitire cel mai mult le banui pe Madutz si Sweet (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pe Lexie si pe Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ahh, iar ma omoara la noapte daca i-am nimerit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai eu zic sa inchidem o runda totusi, mai ales ca ziceau vreo 2 fete ca nu pot juca maine This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 10:05 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai dupa ce a spus Lexie ce a spus ar fi cam putine sanse sa fie mafioata. Sooo iti cam ramane sa ma votezi pe mine. Dar vezi ca esti total pe langa mafioti pentru ca eu sunt cetatean cinstit! In plus vezi ce spui ca acu daca te omoara adevaratii mafioti la noapte or sa o faca special ca sa sara lumea in capul meu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce sunt putine sanse sa fie Lexie? Trebuie sa o cred pe cuvant? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aaa,si sa vii cu argumente de gen Vinera mare, cand e vorba de un joc care se bazeaza pe MINTIT, e oleaca comic asa. Pai daca stiai ca e posibil sa fii pus in situatia sa minti,si e Vinerea mareeee, ei, pai nu mai jucai deloc si gata,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 10:11 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre Rozy esti cam suspecta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nici nu ai dorit sa iei in calcul ca Lexie ar putea fi cinstita si astfel am fi dat sansa mafiotilor sa castige. Te grabesti la votare numa numa sa moara careva si tu sa ramai in viata. Mafioata mica asa e? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez kary, dar nici rozy nu imi pare curata ca lacrima cum se lauda mai devreme
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai daca esti mafiot nu ma crezi pe cuvant, evident. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incep sa cred ca Sweet si Rozy sunt impreuna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Devotez Sweet, votez Rozy. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Angel daca esti cetatean ma enervez ca'mi acorzi un vot asa aiurea... Nu's deloc mafioata si mi'e ciuda sa ma implic ca sa prindem mafiotii si tu sa nu deschizi ochii la adevaratii mafioti. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca esti chiar tu mafioata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Chiar te rog frumos daca esti cinstita sa te uiti bine pe la fiecare ce a spus sa vezi ca sunt persoane care par suspecte. Si mi'as dori sa'mi raspunzi si la ce te'am intrebat ieri, referitor la subtila incercare de a'i lua apararea lu Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In plus a se vedea bine ca daca eram mafioata mi'ar fi convenit ori sa o votez si eu cu trupa pe Lexie ori macar sa nu ma agit si sa o las sa fie omorata si ete asa era un tap ispasitor gizzzz |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, la fel de bine ti-ar fi convenit sa o salvezi pe Lexie daca esti mafioata cu ea
Acum sa stiti ca eu nu sunt mafiot, si eu nu mint pentru ca m-a invatat mama mea ca nu-i frumos. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si Kary, acum cine intoarce placinta? Oricine te banuieste pe tine, raspunsul tau e "incep sa cred ca esti tu mafioata" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Devotez Lexie, na! Si ma intorc imediat cu schema |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep sa cred ca sunteti mafioate pentru ca vedeti mafiot intr'o persoana care nu e suspecta de a fi... In plus daca ar fi sa fie cum spui tu sa fac cuplu cu Lexie cat de proasta as fi sa ii iau apararea asa pe fata. Nu exclud varianta ca Lexie ne putea duce de nas dar chiar nu cred ca ar fi vorbit asa mafiot fiind.
Si daca dragele mele ma vedeti mafioata cu Lexie nu ar fi trebuit sa aveti niciun dubiu in a va pastra votul catre ea. Daca nu as fi cu ea cam cu cine as fi? Ia uitati'va si vedeti ca nu am cu cine face cuplu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:40 AM |
|