![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da Kary, am recitit si Scorpi nu pare a intra in calculele tale
Deci ori Kary- Scorpi, ori Angel-Madut Pe de o parte Scorpi pare prea absorbita de poveste in sine, si nu de joc, deci sunt in dubiu Iar Madut nu s-a implicat asa mult, si parea chiar nepasatoare ,ca sa zic asa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
m-ati zapacit de cap si cand sunt zapacita de cap apelez la primul instinct.
Primul instinct mi-a spus Rozy, Sweet sau Lexie. Si cum Lexie nu poate fi pentru ca tocmai "s-a juraaaat" , raman Rozy si Sweet. Asa ca votez Rozy and that's final, nu ma mai razgandesc decat daca zice ca ea e politistu sau doctoru (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Opaa, Angel taman votasei Kary. Te-ai panicat? Imi aduca aminte ca mai zisese odata Lexie ca ea ca argument poate sa dea un print screen cu mesajul de la povestitor, si tot tu te-ai gasit sa scrii ca nu e fair-play, ca si acum. Si atunci erai mafiot
Votez Angel Si astept sa zica si Scorpi ceva, ca e pe net |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Comentariile, si atunci si acum, nu au absolut nici o legatura cu rolul. Si te-am votat pe tine dupa ultimele raspunsuri ce i le-ai dat lui Kary care te fac in ochii mei mai mafioata decat ea. Ramane de vazut, dar parca vad la sfarsitul jocului ca instinctul meu de "fata mare nu ma-nseaaala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fratilor, analizati de la inceput posturile lui Rozy. Si daca nu vi se pare ceva dubios la ele inseamna ca eu mi-am pierdut total flerul. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa fii uimita cat de tare te inseala instinctu. Asta in caz ca esti cinstita, ceea ce nu prea cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu zic sa analizati cat de panicata e Angel This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 10:39 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am asa in instinct ca nr2 e nr de mafiot. Se nimereste sa fie chiar Ashley Sweet dar pentru ca nu vreau sa'mi urmez primul instinct am sa incerc sa ma gandesc la o posibila pereche. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Revin cu schema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa.... Eu am nr1....nr de cetatean Sweet 2 Scorpi 3 Roxa nr 4....nr de cetatean sau politist. Daca Roxa era doctor se salva pe ea simt io dupa ce a spus jocul trecut... Madutz nr 5 Rozy nr 6 Lexie nr 7 Angel nr 8 Cine cine sa fi primit numere de mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca 1 si 4 sunt de cetateni ma gandesc ca un 2 sau 3 ar fi trebuit sa nimereasca un mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unul in prima grupa de 4 iar al doilea in a doua grupa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sooo Sweet sau Scorpi mafiot., Bineinteles poate gresec si mafioti sunt fix ultimele numere adica nr 7 si nr 8 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lexie si Angelu Daca e sa ma gandesc asa la nimereala parca parca as crede ca tura asta Madutz s'a ales cu rol de mafiot. aka nr 5. aka domnisoara Scarlet (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci nu'mi spune ca pe Scorpi am scos'o din schema, in plus imediat ce a spus ea ca le banuie pe Lexie si Angel am spus si eu ca le banui. Nu as fi fost un mafiot atat de prost sa o sustin pe fata... Eu raman la Madutz, dupa ce am pus'o in schema mea s'a simtit foarte vizata si se oftica spunand ca toti avem ceva cu ea desi doar eu o vedeam suspecta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ma insel... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cu cine sa fie Madut?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, intr-adevar nu prea poate fi Lexie daca toata lumea o voteaza. dar va spun sincer ca pe mine ma scoate din minti Kary ca se enerveaza ca are si ea un vot. De ce adica tre sa te credem mereu ca esti cetatean? Atata te-ai mai dat cu dosul de pamant ca esti cetatean si cand erai mafiot si Angel a intrebat de tine.
Devotez Lexie si cred ca o sa votez Kary. Si nu iau apararea absolut nimanui. Amu kary o sa spuna ca sigur sunt cu angel ca fac ca ea. Am o banuiala ca si Rozy ar fi mafioata, dar daca o sa votez Rozy o sa spuneti ca sunt cu Lexie si tot asa. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu tine, cu Angel, cu Sweet cu Scorpi. Poa' sa fie cu oricine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imediat ce ai votat tu Lexie a votat si ea. Voi doua mafioate cu acelasi vot una dupa alta ar fi prea de tot. Asa ca ramane sa fie cu Angel Sweet sau Scorpi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi pai ma enervez ca se vede ca nu am cum sa fiu mafiot ca nu am pereche (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cu cine sa fiu mafiot spune tu? In plus ma agit ca blonda si normal ca ma oftic cand imi acorda cineva un vot aiurea. Eu nu vreau sa scap vie eu vreau sa prindem mafiotii... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut a lasat vreun vot?
Nu inteleg faza asta cu "n-am cu cine sa fac pereche" Hai maaaii, ca nu suntem la primul joc sa credem ca daca te iei de toti esti cinstit This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 10:48 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:38 PM |
|