![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma ametiti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ei da Scorpi fix cu Rozy sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai nimerit'o ce sa mai spun gizzzzzzz Si sunt si cu Sweet primul meu instinct care tocmai am spus ca o vad mafioata cu oricare dintre voi mda... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
O daaa Angel, esti foarte relaxata acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar mai inainte? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da.. deja am ametit pe aici si imediat o sa trebuiasca sa se declare lumea doctor sau politist si nu cred ca vrem asta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book faci te rog o clasificare care cum a votat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai dar cat de sensibili si ametiti sunteti toti azi,de nici nu mai stiti cu cine sa votati. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sustin in continuare ca ai putea fi cu Sweet sau cu Rozy. sweet probabil ca mai putin.. fiind lipsita de pe aici.
Votez Rozy. dar numai pentru ca tu nu ai nici un vot si degeaba te-as vota, numai as amana aiurea. Insa o sa aflam noi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu zic ca ar fi cosher sa le asteptam si pe madutz si pe sweet sa mai opineze odata, ca sunt sigura ca Lexie moare nevinovata insa in ritmul asta nu mai terminam azi.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary s-a dus argumentul tau cum ca nu poti fi cu Scorpi, ca Scorpi te banuieste pe tine. Puteam sa pun pariu ca Scorpi ma voteaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai votati-ma cu toti, ca abia astept sa va simtiti umiliti ca v-au dus iar mafiotii de nas |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am crezut ca o sa fie un joc vesel cu Rhett, Scarlett .. si tu hop te enervezi pentru ca ai un vot. Extraordinar.
Singur ade care imi place in jocul asta si pe care nu o voi vota fix pe acest motiv este Sweet pentru ca ea a stiut sa glumeasca si sa nu se enerveze daca o vede lumea vinovata. Intelege si tu ca toti suntem suspecti si toata lumea are dreptul sa ne suspecteze. Nu stiu de ce tot stricam jocurile? era mult mai fain la inceput .. radeam de ne stricam .. si acum .. iaca. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am doar un vot? Nu, am mai multe, ca mafiotii isi fac bine treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:17 PM |
|