IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
scorpirescu
post Apr 17 2009, 11:21 AM
Post #391

Musafir

Deci, rozy, as fi votat-o pe Kary.. dar m-am saturat de nervi si etc.

Vorbeam de kary ca s-a enervat imediat cum a inceput cineva sa o suspecteze. Si avea la un moment dat un vot de la angel. Eu ce sa mai spun ca is suspecta mereu din oficiu, hm?

This post has been edited by scorpirescu: Apr 17 2009, 11:23 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 11:24 AM
Post #392

Musafir

Eiii Scorpi nu te opreste nimeni sa te distrezi, eu la inceput chiar am incercat sa intru in poveste. Dar de una singura e cam greu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In plus si mie mi'a placut Grey's Anatomy dar pentru ca nu ati urmarit serialul a fost greu de jucat povestea asa ca...
Care vrea se distreaza care nu joaca mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rozy nu am inteles de ce s'a dus argumentul meu? Ma suspecteaza alaturi de tine si cu toate astea fac cuplu cu sau cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 17 2009, 11:26 AM
Post #393

Musafir

Haii mai Kary, asta cu suspectatu cuiva dar votatul altcuiva e facuta si in cuplurile de mafioti. Serios aduci niste argumente inocente de parca e prima oara cand joci

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 11:27 AM
Post #394

Musafir

Imi cer scuze, nu a fost Sweet singur acare a stiut sa glumeasca. Pur si simplu m-am enervat pe kary. Ori luam jocurile in gluma si acceptam sa fim si suspectati ori nu mai jucam deloc.

Imi cer scuze lui Angel, Rozy, Lexie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 11:28 AM
Post #395

Musafir

Bre' Scorpi eu chiar daca aveam un singur vot am dorit a'i raspunde lu Angel, pentru ca mi se pare mai corect sa deschida lumea ochii la mafioti nu la persoane cinstite...

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 11:30 AM
Post #396

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Din cate am numarat eu sunt:
3 voturi rhett (rozy)
2 voturi prissy (lexie)
1 vot scarlett (madutz)
1 vot belle (angel)
Ma insel undeva?

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 11:37 AM
Post #397

Musafir

Lexie a votat Rozy, apoi Angel a votat Rozy apoi Scorpi a votat Rozy
Rozy a votat Angel
Eu am ramas la votul catre Madutz
Sweet si Madutz au votat Lexie. Sa vedem si ele ce spun cand apar...

Angel cu Rozy nu au cum sa faca cuplu. La fel de bine nici Scorpi cu Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar putea fi deci :

Sweet cu oricare dintre ...
Madutz cu oricare dintre ...
Angel cu Scorpi

Si bineinteles Rozy cu oricare mai putin cu Angel sau Scorpi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

La cum a sarit Rozy pe Sweet as cam elimina si cuplu Rozy Sweet. Ar ramane Rozy Madutz...

Eu as vrea sa le asteptam pe Sweet si Madutz sa vedem si ele ce spun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Riscant sa fie eliminata Rozy pentru ca este o singura posibilitate sa fie mafioata, respectiv aceea de a fi cu Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Sooo eu propun ca politistul la noapte sa intrebe de Rozy si sa ne uitam bine si la alte scheme mult mai riscante...

+Quote Post
rozy
post Apr 17 2009, 11:39 AM
Post #398

Musafir

Deci Madut si Sweet ar putea fi cu oricare, si tu ma votezi tot pe mine,care nu pot fi cu oricare,deci sunt in mai putine combinatii posibile. Good thinking (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si Scorpi si Lexie care voteaza ca s-au enervat. Ma joc degeaba (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Si eu zic sa intrebe de mine, dar tare am impresia ca am sa mor. Sau si mai bine, nu ma omoara si mafioatele or sa zica ca n-am murit pentru ca sunt mafiot (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 11:41 AM

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2009, 11:42 AM
Post #399

Musafir

eu sunt prea convinsa ca Rozy e mafioata, asa ca nu imi schimb votul.
In plus s-ar putea sa nu mai avem politist si asa ca de ce sa riscam? mie mi se pare riscant sa NU o votez pe rozy.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 11:44 AM
Post #400

Musafir

Rozy eu am ramas la votul catre Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:49 AM