![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Batman, Batman! (IMG:style_emoticons/default/wolverine.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana maine eu o las pe Rozy deoparte. Daca chiar e mafiot e cu Madutz si maine o sa se vada in functie de cine moare si cine cum spune ca e doctor sau politist...
Raman Sweet Scorpi Madutz Angel Pe Angel o vad cu Scorpi sau Madutz. Pe Sweet si Madutz cu oricare dintre ele. Raman la Madutz pana apare una dintre ele si spune ceva... Lexie cum pana acum te'ai agitat pe aici sa ne convingi ca nu esti mafioata as vrea sa vad si cum te agiti sa prindem mafiotii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, si Angel s-a agitat cand a vazut ca am mirosit-o, si acum lays low
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy poate fi cu oricare dintre: kary, madutz, sweet.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! Scuze pt lipsa.
Am citit si eu rapid. Devotez Lexie (pt ca pare nevinovata la cum se chinuie sa ramana in joc si stiu cum e sa nu fii crezut). Si votez Angel, pt partea cu votat Kary, devotat Kary, votat Rozy si cu gandul la jocul acela cand Lexie a zis de print screen. Si mai fug jumatate de ora sa mananc si eu ca-s rupta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai ramane sa vedem daca Sweet vede adevaratul criminal, ca de la Lexie n-am pretentia sa ma creada,ca daca isi schimba votul,pica ea.
Oricum, Lexie, tine si tu cont de faza cu print screenu, si de faptul ca atunci,ca si acum Angel a fost cea care te-a invinovatit, pentru ca era mafiot (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 11:57 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca mai degraba are sanse sa faca cuplu Madutz cu cineva decat Angel sau Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mah faceti cum vreti da o sa vedeti ca pierdem vremea daca ma votati pe mine.
Madutz, taman tu pe care te scosesem de la orice socoteala imi faci una ca asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tz tz tz |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, eu nu te-am votat ca m-am enervat ci pentru ca am citit toata discutia cu Kary, in care ea incerca sa explice pozitia mea si tu nu vroiai sa auzi si pace.
Problema e ca am ametit de tot si incep sa cred ca Angel sau Scorpi pot fi mafioate, dar nu cred ca sunt impreuna. Tind un pic spre Angel, nu stiu ce sa fac, daca sa-mi mentin votul pentru Rozy sau sa-l schimb. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m'am cam plictisit cat se lungeste jocul asta, terminam o runda?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:13 AM |
|