![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mai aveti 15 minute de discutii, apoi voturile o sa fie finale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca mor in functie de care cum se scuza tineti cont de cuplurile:
Angel Scorpi Angel Madutz dar am un mare semns de intrebare tocmai pentru ca pe ultima suta de metri Madutz a votat Angel ?! Rozy Madutz Sweet cu oricare mai putin sa spunem cu Rozy Scorpi Madutz Scorpi Sweet dar aici am un mare semn de intrebare pentru ca ar insemna ca nr 2 si nr 3 sa fie mafioti ... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, sunt cam multe variante (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu imi mentin votul pentru Rozy, simt eu ca merg pe pista buna. Inca oscilez cu cine ar fi cuplata. Daca ma insel si e Angel, iar am dat-o-n bara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy are mari sanse sa faca cuplu cu Madutz si foarte mici sanse sa faca cuplu cu Sweet....o varianta si o alta mai mica
Angel are sanse sa faca cuplu cu Scorpi sau Sweet...2 variante Madutz poa sa faca cuplu cu Rozy, Scorpi sau Sweet...3 variante Sweet poa sa faca cuplu cu toate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In functie de cine maine se declara politist/doctor se elimina dintre variante, asta in speranta ca Roxa nu era politist... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Lexie, ai dat-o in bara deja Hai ca vad ca oricum ma duc de rapa, eu va sfatuiesc sa luati in calcul 2 mafioti, ca sa nu luati iar bataie si sa fiti umiliti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by rozy: Apr 17 2009, 12:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iata oamenii au discutat, s-au certat, s-au acuzat, si la sfarsit, cu trei voturi, l-au trimis pe Rhett Butler (rozy) la inchisoare, pentru a fi judecat. Acesta se va descurca, este un om puternic, desi sufera mult dupa nabadaioasa Scarlett. Apropae de a fi linsata, cu doua voturi, a fost si Belle Watling (angel), probabil din cauza moralitatii indoielnice. Cate un vot au primit si Scarlett O'Hara (madutz) si Prissy (lexie).
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/julia-14.jpg) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, au trecut 15 minute, mi-e teama ca o lungim asa la infinit. Eu o sa plec oricum in 5 minute de la serviciu, azi am zi scurta si revin la computer undeva dupa 4. Sper sa fi facut alegerea buna.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) LE: scuze, am postat aproape in acelasi timp. Acum am vazut ca s-a inchis runda. Mai stau 2 minute sa vad daca se intampla ceva si fug. |
|
|
![]()
|
|
Soarele apune peste zari, linistea se lasa... Cei ce se simt vizati sa ma contacteze...
Dimineata, in sopron se descopera inca un cadavru, spanzurat. Este vorba de Ashley Wilkes (sweet girl). Se pare ca ar fi fost o sinucidere, insa exista voci care afirma altceva. (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/Leslie_Howard_as_Ashley_Wilkes_in_G.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Najpa frate, eram convinsa ca e Sweet cu Rozy.
Ca sa nu ne mai coim si sa aflam mai repede vinovatul, pentru ca tre sa plec in 2 ore si nu stiu daca mai revin azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) marturisesc de pe acum ca eu sunt doctorul! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar putea si politistul sa spuna ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Intre timp ori era Rozy cu Madutz, ori Madutz cu Scorpi ori Lexie ne'a dus cu pluta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:38 AM |
|