![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...naspa.
Da, Angel, stiu ca esti cinstita, am intrebat de tine. Pentru mine raman doua persoane: Kary si Lexie. De Scorpi am intrebat in prima noapte, de aia nici nu m-am legat de ea. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu sunt ce naiba. Cum sa fiu cu Rozy si sa o instig asa pe fata si mai apoi sa incerc sa o scot din scheme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ar insemna ca mafiotii erau Rozy Lexie? Cam ciudat tinand cont ca Lexie a votat'o pe Rozy (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M'am uitat in urma si Rozy a inceput prin a vota Lexie si tot sustinea ca Lexie e vinovata, cu greu a devotat'o. Iar mai apoi Lexie i'a acordat votul nimicitor lu Rozy. O fi fost vreo strategie dar nu vad cand avea sanse sa o nimiceasca pe Angel de ce nu i'a acordat vot lu Angel. E grele bre' si stiu ca am toate sansele sa intru eu la suspecti dar chiar nu sunt mafiot!!! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary poate a fost o strategie.
Dupa socotelile mele ori e Kary cu Rozy ori Kary cu Lexie. Asadar, votez Kary. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutzule socoteala nu iese nicicum.
Io am indoieli ca tu esti politist sincer (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Revin imediat cu argumente ca am ceva treaba. Sa fiu al naibii, Rozy a murit nevinovata cred. Scorpireasco ce ghinion ai bre, iar ai tras rolu de mafioata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-s bai. De ce m-as fi agitat atat ieri?
Bine ca mafiotii iar va iau ochii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar ma oftic, ieri nu m-ati crezut, azi iar. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci m'am uitat iara in urma si as vrea Madutz sa'mi explici de ce desi stiai de Scorpi ca e nevinovata cand eu am spus in urma postului ei ca si eu le banuiesc pe Lexie si Angel si poate asa parem mafioate cuplu tu ai sustinut ideea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Daca stiai de Scorpi ca e nevinovata nu cred ca ai fi spus nici in gluma ca Scorpi pare suspecta...
Eu cred ca ne duci de nas. Ar trebui ca mafioate sa fie Rozy Lexie si eu refuz sa cred asta din n motive Scorpi tu ce ai de spus? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai Madutz eu as vrea sa te cred pentru ca nah ar fi riscant sa te oferi politist asa deodat fara sa fi spus si Scorpi ceva dar nu iese socoteala vorba la Angel. Lexie-Rozy ar fi culmea sa fie mafioate, uita'te si tu in urma si vezi jocul lor, s'au votat intre ele, s'au atacat , etc. Iar eu nu sunt mafioata ce naiba. Se vede ca nu am cum sa fiu cu una dintre ele, le'am acuzat, le'am aparat, m'am ametit si agitat sa le fac sa reactioneze. Nu m'as fi agitat pe seama lor atat... Madutz ar putea minti ca este politist numa daca face cuplu cu Scorpi si vorbind cu ea stiind ca Scorpi mafiot fiind nu are cum sa apara sa spuna ca e ea politist au mers pe mana ca politistul e deja mort. Eu si Angel scrisesem, Lexie daca era politist ar fi spus de aseara cand era aproape linsata... Ori sunt mafioate Rozy si Lexie si asta e au avut strategia lor si Lexie a jurat fals pe baza ca e joc...ori mafioate sunt Madutz Scorpi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Kary, legat de Lexie si Angel nu ai vazut ca eu am votat-o pe Lexie, si apoi pe Angel si am intrebat de Angel? Ce n-ai inteles? De Scorpi stiam ca e nevinovata, am zis in gluma ca ati fi mafioate (da' vad ca nu se stie de gluma) si nu puteam sa zic mai mult ca ma faceati cuplu cu ea direct.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tu ca politist in loc sa directionezi oamenii spre mafioti sau sa'i alungi de langa omul cinstit cand stii sigur ceva glumesti si faci aluzii ca Scorpi e mafioata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cum vrei eu sa te cred acum?
Sincer eu refuz ca Lexie e mafioata cu Rozy si alta varianta decat Madutz Scorpi nu am (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce joc incurcat gizzzzzz |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Completat la ce a zis kary, eu gandesc asa. Daca Madutz cu Scorpi sunt mafioatele era relativ usor de dedus ca politistul nu mai e in joc.
Apoi ele stiau ca nu o sa votez lexie si probabil nici Kary deci erau sanse mari sa se intoarca lumea impotriva uneia din ele, deci joaca la risc. Si se explica si faptul ca scopri nu prea s-a implicat in joc, ca probabil e nervoasa ca naiba ca iar e mafiaota (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu votez Madutz |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Madutz Si daca e politist imi pare rau dar chiar nu ies socotelile... Si daca mafiotii erau lexie si rozy e cea mai ciudata strategie vazuta ever de mine la mafia
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:34 PM |
|