![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zis ce aveam de zis, nu putea sa tip in gura mare Scorpi e cinstita, era si stripperu in joc, era prea riscant. Legat de tine, n-ai cum sa ma crezi pt ca tu iesi vinovata, si e logic sa te aperi, dar pt mine e clar, nu ma crezi acum ca sunt politist, data trecuta nu intelegeai cum doctorul poate fi altruist.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si data trecuta eram cinstita ca acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu a spus nimeni ca trebuia sa tipi ca Scorpi e cinstita dar nici sa spui ca e mafioata fie ea gluma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu pur si simplu cand eu i'am spus lu Scorpi ca banui ca si ea tu ai replic: '' pai sunteti mafioate '' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok...mi s-a mai zis ca sunt un politist jalnic.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oricum daca mori nevinovata ( slabe sanse ) maine ramane in joc un mafiot si doi cetateni si o sa se vada clar cine e vinovat...Dar daca noi acum nu te omoram si te credem cetatenii nu mai au nicio sansa in cazul in care faci cuplu cu Scorpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Spune tu Madutz daca ai fi in locul meu si a lui Angel care ar fi cea mai buna miscare? Sa risti sa crezi un politist care nu ai siguranta ca spune adevarul si sa castige mafiotii sau sa oferi o sansa cetatenilor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary tu nu te poti vota pe tine, d'oooh. E logic sa sustii ca mint avand in vedere ca nu m-ai crezut nici tura trecuta. Eu as crede politistul. Dar parerea mea nu conteaza in jocul asta, dupa cum am vazut in ultimile 2 jocuri. Votati-ma, m-am saturat sa ma scuz, sa va aduc argumente.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai madutz, nu incerca sa ne manipulezi acum cu sindromul persecutiei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca esti politist asta e, am gresit o sa imi recunosc vina. Dar n-as prea crede.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am expus o schema logica. Sansa cetatenilor ca sa castige este sa nu riste sa creada 100% in tine. Pentru ca astfel raman 2 mafioti in viata. Eu nu am incercat sa sustin ca tu minti sau sa aduc scuze in ceea ce ma priveste, cred ca tot jocul m'am agitat ca sa vad reactii si sa prindem mafiotii atat tot... Daca tu doresti sa o iei personal imi pare rau...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai incep sa ma resemnez, ca niciodata nu-s credibila. Cand sunt cetatean n-am dovezi, cand sunt politist joc jalnic si nu ma crede nimeni. Am incercat in toate felurile, am tacut, m-am agitat, n-am zis ca-s politist ieri cand Kary nu ma credea neam ca-s cinstita ca sa nu zica Angel ca sunt un politist jalnic iar, nu stiu ce sa mai fac. Bine ca-i ultimul joc de Mafia, ca sa nu ma mai oftic. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Mai sper ca Lexie si Scorpi sa ma creada si sa vada adevaratul mafiot. Desi la cum a reusit ieri Albi sa faca pe toti sa creada ca-s mafiot, ma indoiesc ca n-o sa faceti asa si voi azi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am murit?!? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nevasta, sa nu uiti sa imi faci pomana si daca moartea ne-a despartit....incuviintez sa ramai cu Rhett daca asta te face fericita! (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum plec acasa, sper sa mai apuc sa intru inainte sa plec la ai mei. Daca nu, ne auzi pe seara cand ajung. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:35 PM |
|