IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
rozy
post Apr 17 2009, 02:38 PM
Post #441

Musafir

Ah, si n-am avut ocazia sa-i zic lui Scarlett "Frankly, my darling, i don't give a damn!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 02:39 PM
Post #442

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Se pare ca in discutii intra Scarlett O'Hara, dar nici Mammy nu scapa neacuzata.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/649ScarlettOHara.jpg)

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 02:43 PM
Post #443

Musafir

Am citit, ma duc sa mananc si revin cu votul, chibzuiesc in timp ce rumeg.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 03:08 PM
Post #444

Musafir

Revenii si eu de pe drumuri si mi-e un somn de mor. De trei zile umblu ca nebuna cu masina.

Deci Madutz politist.. interesant ce sa spun, nu ma asteptam. Cat de adevarat o fi insa, hm? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Angel doctor, probabil si-a salvat dosul tot jocul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Lexi nu cred ca e vinovata, avand in vedere ca toata lumea a votat-o la inceput.. Ramane Kary, care tot ce-i posibil sa fie mafioata, insa daca o votez o sa sara imediat de 10 metri.
Deci ori Madut minte, ori Kary.
Io nu is mafiot, credeti sau nu credeti. Si macar o data as prefera si eu sa ma omoare lumea noaptea si sa nu ma mai lase la final ca la final nu se poate scorpirescu sa nu fie mafiot.
Nu stiu care e mafioata dintre Madutz si Kary.

Am ramas si fara Ashley si fara Rhett se pare .. viata mea nu mai are nici un rost. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si Angel, nu-s nervoasa ca tot am fost mafiot in ultima vreme, de data asta chiar n-am tras paiul mai scurt. Is nervoasa ca jocul nu mai e ce era la inceput. Amu cum cineva ii banuit cum ii plin de nervi.

L.E. Am stat si m-am gandit si o sa votez Kary, pentru simplul fapt ca Madutz a tot fost omorata in urma desi era cetatean si fiind si ultimul joc sa nu plece suparata.

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 03:10 PM
Post #445

Musafir

Riscul e mai mic daca votez Madutz decat daca votez Kary, pentru ca daca mafioatele sunt Madutz si Scorpi, ar ramane ambele in viata si ar pierde cetatenii. Daca o votez pe Madutz, ar ramane o mafioata in viata si inca mai avem sanse.

Votez Madutz.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:13 PM
Post #446

Musafir

Schema e simpla:

Mafioti sunt ori Rozy cu Lexie ori eu cu Rozy (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ori Madutz cu Scorpi

Daca mor eu si eram mafioata cu Rozy ok aveti dreptate castiga cetatenii...

Daca moare Lexie si era mafioata cu Rozy ok aveti dreptate castiga cetatenii...

Daca cuplurile de sus nu exista raman mafioti Madutz cu Scorpi si castiga garantat mafiotii...

Daca este votata Madutz sau Scorpi cetatenii raman cu o sansa si maine...

Nu e greu si oricum cred ca ne'am cam dat seama cine sunt mafiotii...

Asa ca Scorpi degeaba te faci ca nu vezi schema...

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 03:13 PM
Post #447

Musafir

Lexie, Lexie, eu care chiar te credeam cetatean onest. Vedeti voi la noapte cum o sa va matrasesca Kary. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:14 PM
Post #448

Musafir

Singurele care nu vad schema si riscul votarii sunt Madutz si Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 03:15 PM
Post #449

Musafir

Bai Kary da' ce zic eu de ce nu vede nimeni? De ce numa' ce zici tu vrei sa fie luat in considerare? Pt ca esti mafiot. Si sper sa nu fii cu Lexie, ca sa mai aiba cetatenii o sansa maine.

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 03:16 PM
Post #450

Musafir

Dupa completarea lu' Scorpi, incep sa cred din ce in ce mai tare in cuplul Madutz-Scorpi. Strategia asta imi aminteste de jocul in care au fost mafioate Jo si Scorpi si Jo a decis sa se anunte politist pe final de joc... S-ar putea sa se repete ideea. Imi mentin votul.

+Quote Post

88 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:16 PM