IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Globetrotter
post Apr 17 2009, 03:18 PM
Post #451

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Iata ca lumea s-a impartit in doua tabere: 3 voturi impotriva lui Scarlett (madutz) si 2 impotriva lui Mammy (kary). Se prea poate ca deciziile sa fi fost luate deja, insa ii dau ocazia lui Scarlett sa-si sustina ultima pledoarie si celor care au votat sa-si schimbe votul. Revin in 15 minute pentru votul final.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/Gone-with-the-Wind-1172357110.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 03:19 PM
Post #452

Musafir

Ce final de joc Lexie e acum? E a doua zi. Ieri daca ma anuntam politist nu stiam daca mai avem doctor, 1, 2 nu puteam sa risc stiind ca avem stripperu' in joc si 3 iar mi se zicea ca sunt politist jalnic.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:20 PM
Post #453

Musafir

Pai Madutz ce spun eu ofera o sansa cetatenilor, ce spui tu ofera risc cetatenilor. Tu ce ai face, ai crede 100% intr'un politist ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si oricum daca tu prin absurd ai dreptate si esti politist ar ramane in picioare pentru mine cel putin ca ma stiu cinstita cuplu Rozy si Lexie si eu refuz sa o vad pe Lexie mafioata dupa toate cele ce a spus si jurat si dupa schimbul de replici si votari dintre ea si Rozy...

Book cred ca poti sa inchizi jocul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 03:20 PM
Post #454

Musafir

Am inteles Kary ca ai scos din calcul schema Lexi - Kary care daca moare Madutz castiga mafiotii, nu? Normal ca ai scos-o ca atunci ar fi trebyit sa te votez elumea pe tine. Clar ca buna ziua. Ceea ce ma face sa cred ca am facut alegea buna.
Nu cred ca esti cu Lexie, pentru ca nu cred ca Lexie e mafiot, insa foarte interesant cum ai scos tu din schmea fix posibilitatea ca amandoiu mafiotii sa fie in viata si unul dintre ei sa fii tu.

Imi mentin votul. Puteti inchide.

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2009, 03:21 PM
Post #455

Musafir

mdeah...e clara treaba. Madutz cu scorpi mafioate! N-o voteaza pe Madutz ca sa nu se supere, auzi la ea cu ce texte vine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:23 PM
Post #456

Musafir

Eu ma prapadesc de ras ca saracu catel iar a nimerit numar de mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De Madutz ma bucur ca tot iis dorea ea sa fie mafioata dar de Scorpi mic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 03:23 PM
Post #457

Musafir

Bai Kary eu inteleg ca te aperi, dar eu sunt politist. Sper sa nu fii cu Lexie cum am mai zis, ca atunci s-au dus cetatenii.

Book poti inchide ca oricum nu ma crede nimeni. Poate maine o sa ma creada cineva.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:25 PM
Post #458

Musafir

Madutz eu nu ma apar eu am oferit o schema care sa salveze cetatenii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asta am facut tot jocul mi'am batut capul cu scheme ca sa prindem mafiotii...

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 03:56 PM
Post #459

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Iata ca catatenii au trimis-o si pe Scarlett la inchisoare, sa-i fie alaturi lui Rhett in durere.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/Gone-with-the-Wind-1172357115.jpg)

Noaptea vine, gandurile zboara din nou la criminali, oare s-a facut alegerea corecta?

Dimineata, o noua tragedie se arata ochilor. In spatele casei, pe o bancuta, se afla firava Melanie (scorpirescu) impuscata cu brutalitate in cap. Din zambetul ei frumos nu a mai ramas nimic.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/Olivia_de_Havilland_as_Melanie_Hami.jpg)
Oare cine sa fie nenorocitul care a pus la cale un asa macel?

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:58 PM
Post #460

Musafir

Wtf????????

Nu vreau sa cred Lexie ca erai mafioata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sau poate Madutz sa fi fost cu Rozy si sa fi spus la misto de Scorpi ca sa o atraga de partea ei???

Ok Madutz daca esti politist in noaptea asta de cine ai intrebat? Presupun de mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:28 PM