IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Lexie
post Apr 17 2009, 04:07 PM
Post #471

Musafir

Kary, lasa vrajeala. Acum inteleg de ce m-ai tot sustinut tu acolo, ca Lexie n-are cum sa fie si bla bla, ai vrut sa fie cineva de partea ta si sa ma gandesc ca nu ai cum sa fii mafioata. Ti-a iesit de minune.

Angel, stii ca nu vorbesc prostii, sub nici o forma nu am spus la misto tot ce am spus cand au vrut toti sa ma voteze.
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 04:07 PM
Post #472

Musafir

V-am zis eu!!! (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:08 PM
Post #473

Musafir

Mai Lexie eu desi te aveam in schema mea si desi toata lumea era impotriva ta chiar am refuzat sa cred ca o tipa asa fina ca tine s'ar apuca sa jure sau sa spuna ca ea nu ar jura pentru un joc in Vinerea mare. Dar oricum s'ar termina jocul eu stiu 100% ca tu esti mafiot si sincer sunt socata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Unu pentru juramant si doi pentru faptul ca te'ai ratoit cu Rozy, v'ati votat , etc....

Angel tu poti sa ma votezi. Ar fi ideal sa ma crezi si sa castige cetatenii dar acum pe ultima suta de metri stiu ca nu am ce sa spun si vreau sa se inchida jocul...

Foarte naspa joc complicat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 04:10 PM
Post #474

Musafir

La felul in care se chinuie Kary sa convinga si la cum ma acuza, sunt 100% convinsa ca e mafioata. Angel, nu pleca urechea la ce spune, eu nu ma joc cu juraminte si cu alte chestii, cand am spus o treaba, aia este. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:10 PM
Post #475

Musafir

Daca eu eram mafioata, as fi omorat'o pe Lexie. Ramannd in viata cu Angel si Scorpi imi convenea cu Angel de partea mea sa o linsam pe Scorpi. Asa ca nu am cum bre sa fiu mafioata.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 04:11 PM
Post #476

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Se pare ca totul este in mainile lui Belle (angel). Oare ce solutie va gasii??

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:11 PM
Post #477

Musafir

Bre Lexie eu ma agit ca sincer nu pot sa cred cum ne'ai dus cu pluta...Normal ca vreau sa ma credea Angel si sa castige cetatenii dar daca nu ma crede o inteleg. Desi Angel chiar te'as ruga sa ma crezi macar o data, m'as simti eu mai bine sa stiu ca nu m'am agitat sa prindem mafiotii degeaba...

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 04:12 PM
Post #478

Musafir

Pai Kary, daca nici una dintre noi nu este mafioata, atunci cine e? Angel? Tare m-as indoi sa riste atat de mult si sa sustina ca ea e doctorul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:12 PM
Post #479

Musafir

Bre Lexie eu stiu ca esti tu 100% clar ...ramane Angel sa vada ce'i spune instinctul si ce a vazut din joc...

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 04:13 PM
Post #480

Musafir

E ultimul lucru pe care-l spun: eu nu ma joc cu juramintele. Punct.
Mai departe, decide Angel.

+Quote Post

88 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:58 AM