![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oricum prea tare jocul asta. Ma bucur ca am ramas vie pana la final (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi un joc mai ametit ca asta nu am vazut de cand se joaca mafia...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, hai sa incheiam repede ca tre sa plec.
Votez kary , care sincera sa fiu a avut o strategie excelenta, m-a dus de nas sa o devotez in prima tura, al naibii pielea pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca mai stau sa vaz finalu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie te'ai jucat si eu deja stiu... Ca ai sa spui dupa joc ca tu de fapt ai jurat ca nr 7 nu e mafiot nu merge, nr 7 erai chiar tu. Poate ai tinut degetele incrucisate cine stie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cate sanse ar fi sa minta Angel? Zero... Angel pacat ca nu m'ai crezut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Castiga mafioata de Lexie... Nu am dus de nas pe nimeni. A fost primul joc inh care am facut scheme bune am tinut pledoarii am determinat lumea sa replice am ramas vie nevinovata fiind. Prima oara....asa mi'e ciuda ca nu ma crezi si pe ultima suta de metri dar nah te inteleg. Nici eu nu as fi stiut pe cine sa cred probabil fiind in locul tau... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreau sa vaz finaluuu ca plec in 2 minute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((((
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti'l spun eu: Mafioata Lexie castiga!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu doua voturi pentru kary, cetatenii au chemat politia la locul faptei. Insa, stupoare, se pare ca adevaratii politisti nu stiu nimic despre nici o crima. Totul a fost o inscenare!!! Ce s-a intamplat?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta ce inseamna? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai Book zi la Angel adevarul ca vreau sa'i vad reactia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Of Angel ce bine m'as fi simtit sa ma crezi pana la final...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
BAH BOOK te joci cu nervii mei???
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ai nostri, ca dau refresh ca o nebuna sa vad ce se intampla!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:40 AM |
|