![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Se pare ca mafioata Melanie (scorpirescu) si-a inscenat propria moarte. Astfel a facut rost de bani si i-a platit celei de-a doua mafioate Scarlett (madutz), fugind impreuna spre Europa.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pot sa emit o teorie? book a incurcart rolurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
EDIT : NU, book nu a citit regulile jocului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci fac ceva pe nasu vostru, ca stiam io ca ceva nu-i in ordine, si voi stiati ca nu e voie cu sinucideri si inscenari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Scorpi sa vezi ce batuta iti dau |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prea tare Ne'a lasat sa ne batem joc de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, deci asa ceva nu se poate! Adica ne-am jucat ca prostii aici si ne-am injurat si razboit aiurea?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu, povestitorul a trebuit sa va pacaleasca fiind cu arma pusa la cap. Imi pare rau
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce tare Scorpi, misto gandit ca si asa nu aveai sanse sa castigi probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lexie chiar refuzam sa cred ca ai jurat aiurea dar iti dai seama ca stiindu'ma nevinovata ramaneai tu pe lista (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry. Ati fost filmate cu camera scunsa! Si ce de-a parale am facut cu caseta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:style_emoticons/default/dog.gif) This post has been edited by scorpirescu: Apr 17 2009, 04:24 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, pai daca esti asa slaba de inger book alta data nu mai joci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dixit! Hai ca m-am enervat rau acu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si scorpi de la tine aveam pretentii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Deci, persoanele care au participat la "inscenare" nu mai joaca 3 ture de acu incolo, sa le fie invatatura de minte! Ca RULES ARE RULES, chiar daca te cheama scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ma' ca a fost distractiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I killll youuuuuuuuuuuuu!
Kary, sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eram amandoua atat de furioase pentru ca eram cetateni adevarati si ne-am luat la tranta degeaba. Mie nu mi-o placut treaba asta cu sinucisul, jocul a fost misto tot. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:19 AM |
|