IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Globetrotter
post Apr 17 2009, 04:21 PM
Post #491

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Se pare ca mafioata Melanie (scorpirescu) si-a inscenat propria moarte. Astfel a facut rost de bani si i-a platit celei de-a doua mafioate Scarlett (madutz), fugind impreuna spre Europa.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2009, 04:22 PM
Post #492

Musafir

pot sa emit o teorie? book a incurcart rolurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

EDIT : NU, book nu a citit regulile jocului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci fac ceva pe nasu vostru, ca stiam io ca ceva nu-i in ordine, si voi stiati ca nu e voie cu sinucideri si inscenari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Scorpi sa vezi ce batuta iti dau

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:22 PM
Post #493

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prea tare Ne'a lasat sa ne batem joc de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 04:23 PM
Post #494

Musafir

Mai, deci asa ceva nu se poate! Adica ne-am jucat ca prostii aici si ne-am injurat si razboit aiurea?

+Quote Post
Globetrotter
Post #495

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu, povestitorul a trebuit sa va pacaleasca fiind cu arma pusa la cap. Imi pare rau

+Quote Post
kary_pink
Post #496

Musafir

Ce tare Scorpi, misto gandit ca si asa nu aveai sanse sa castigi probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lexie chiar refuzam sa cred ca ai jurat aiurea dar iti dai seama ca stiindu'ma nevinovata ramaneai tu pe lista (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
Post #497

Musafir

Sorry. Ati fost filmate cu camera scunsa! Si ce de-a parale am facut cu caseta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Apr 17 2009, 04:24 PM

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2009, 04:24 PM
Post #498

Musafir

mda, pai daca esti asa slaba de inger book alta data nu mai joci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dixit! Hai ca m-am enervat rau acu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si scorpi de la tine aveam pretentii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Deci, persoanele care au participat la "inscenare" nu mai joaca 3 ture de acu incolo, sa le fie invatatura de minte! Ca RULES ARE RULES, chiar daca te cheama scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kary_pink
Post #499

Musafir

Hai ma' ca a fost distractiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
Post #500

Musafir

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I killll youuuuuuuuuuuuu!

Kary, sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eram amandoua atat de furioase pentru ca eram cetateni adevarati si ne-am luat la tranta degeaba.

Mie nu mi-o placut treaba asta cu sinucisul, jocul a fost misto tot.

+Quote Post

88 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:19 AM