![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
au mai ramas 1 7 si 8 care mai doreste care mai pofteste?
mah daca nu sunteti prin zona io ma duc ca mai am ceva treaba. Revin din cand in cand sa mai verific |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aleg 7.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am notat
Mai sunt surorile vesele care nu au aparut, oare pe unde umbla? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy s-ar putea sa fie la serviciu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
1
Acu am ajuns acasa! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
let's play!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata si-o primit toata lumea rolul sper.
Acum astept personajele importante sa ma contacteze Booon....deci suntem in plin sezon de Celebrity Apprentice, eu sunt Donald Trump and you're all fiiiiiiired (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Just kidding (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Suntem in plin sezon de Celebirty Apprentice, eu sunt in continuare Donald Trump si celebritatile care se vor bate pe viata si pe moarte sa devina unul din ucenicii mei sunt : 1 .Albinutza Marilu Henner - actrita funny si zabauca 2. Scorpirescu Gene Simmons - rock star cunoscut in special pentru trucul cu limba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3. Kary Omarosa - care nici macar nu e o celebritate si nu prea o suporta nimeni, dar eu Donald Trump o plac, pentru ca e al draku ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 4. Roxana Piers Morgan - editor cunoscut mai mult pt ca face parte din juriu la Britain's Got Talent 5. Bookaholic Stephen Baldwin - nu prea se stie cu ce se ocupa exact, un fel de preot cica, dar e cunoscut datorita fratilor lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 6. Madutz Tito Ortiz - luptator, rau, barbatul lu' Jenna Jameson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 7. Lexie Nadia Comaneci - campioana noastra, care a stat suficient de mult timp in state incat sa nu mai stie bine nici romaneste nici engleza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 8. Rozy Trace Atkins - cantaret de muzica country, idolul femeilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In prima runda, desi toata noaptea vedetele s-au certat si s-au tras de par, nimeni nu a patit nimic si nimeni nu a fost eliminat. Se da startul insa la runda a doua in care cineva cu siguranta will be fiiiiiiiiiiiireeed!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Have fun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ci tareee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) n-a murit nimeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce doctor bun avem (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)
A propos Angel, ce multi zambareti ai pus, mafioato. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Frat'miu cand era mic si mie imi cadeau dintii imi zicea Tita (de la stirba), acum ma cheama Tito (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, ce frumos! The apprentice, chiar imi era dor si am vazut ca nu a mai aparut nici un sezon nou. Zuper idee!
Tare ma bucur ca am scapat intregi dupa prima noapte. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci te-am nimerit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Lexie, chiar acum vad ca a aparut un sezon nou , tot cu celebritati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:48 PM |
|