![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Adevaratii castigatori sunteti voi. M-am gandit ca nu va suparati... A fost doar o gluma.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz te'a bunghit mama din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehh..macar am incercat.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m'am distrat Book (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Au jucat:
1. Mammy- cetatean- kary pink 2. Ashley Wilkes- cetatean- sweet girl 3. Melanie Hamilton- mafiot stripper- scorpirescu 4. Gerald O’Hara- politist- Roxana 5. Scarlett O’Hara- mafiot- madutz 6. Rhett Butler- cetatean-rozy 7. Prissy- cetatean- lexie 8. Belle Watling- doctor- angeldust |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, shhhht... de mult nu m-am mai distrat asa la mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oricum nu castigam.. ce sens avea.. am vrut macar sa ne distram. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, eh.... mi-ar fi placut sa jucam cum trebuie, mai ales ca ne-am chinuit jocul asta si am luptat sa ramanem alive.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io nu, ca daca incepem sa incalcam regulile iese un haos.
Deci cititi ce am scris un post inainte, si sa stiti ca ma tin de cuvant. Am plecat, pa pa |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai bre Angel ca daca persoanele alea nu mai joaca trei ture o sa mai jucam mafia la Craciun pana ne strangem. In plus las ca nu a murit nimeni, ne'am distrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:32 PM |
|