IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Lexie
post Apr 17 2009, 04:28 PM
Post #511

Musafir

Bine, recunosc, am avut un soc cand am vazut ca a murit Scorpi pentru ca eram sigura de cuplul Madutz-Scorpi. Si nu intelegeam ce se intampla, m-am gandit ca a jucat Kary impecabil. Si ea ma facea aici cu ou si cu otet ca am mintit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ce-i drept, ne-ati facut-o. Bine macar ca am castigat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 04:29 PM
Post #512

Musafir

Hai bai Angel, de acum macar se stie si nu mai glumeste nimeni. Ne-am dat seama ca pierdem si am incercat sa destindem atmosfera, ca la ce joc a fost. Pe mine oricum nu ma afecteaza ca nu mai joc pana la vara, dar fetele...

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 04:30 PM
Post #513

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Imi pare rau daca v-ati suparat, m-am gandit ca stiti de gluma. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
De fapt voi ati castigat, era evident si atunci scorpi s-a gandit sa va faca o mica farsa. Din nou, regret daca am incalcat regulile, nu m-am gandit ca o sa va suparati.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 04:30 PM
Post #514

Musafir

Hai, bai esti figura. N-am incalcat nici o regula.. Jocul era gata. Nu sunt prima care s-a sinucis. Ce sens avea sa continui? Cand a anuntat doctoreasa o data ambii mafioti s-a jucat mai departe? Nu. Si Chinte sau Rozy cred ca s-a sinucis odata. Ce s-o mai lungesc? sava zic ca ce? oricum ma votati. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Daca te superi la faza asta Angel, nu mai joc nici eu .. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) auzi, figura. Jocu era gata, a fost numai o gluma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:36 PM
Post #515

Musafir

Lexie iti dai seama ca nici mie nu'mi venea sa cred ca ai putea fi mafiot. Doar eu te'am sustinut de la inceput dupa ce ti'ai tinut pledoaria. Dar nah in capul meu nu vedeam alta explicatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi saracu creca a facut asa de nervi ca iar a fost mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si ce ma scuzam eu pe aici la Madutz ca nu am crezut;o ca'i politist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 04:38 PM
Post #516

Musafir

Apoi, bai, frate de 3 ori la rand sa trag numar cu ghinion. Gizz.. ce sa mai inventez.. am o limita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am crezut ca sweet e politist, de aia a murit ea a doua noapte. A spus ceva cum ca vede ea cum ma comport la noapte. Dar macar in prima noapte am omorat politistul si am dansat doctorul, iar a doua noapte am dansat tot doctorul. Pacat ca am pierdut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 17 2009, 04:39 PM
Post #517

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Kary tu ai fost cea mai tare in jocul asta.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/mammy.jpg)
Nu stiu cum au reusit fetele, dar in prima seara au omorat politistul si au dansat doctorul. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:54 PM
Post #518

Musafir

Eu m'am distrat foarte mult jocul asta si desi initial spun mereu ca nu ma voi agita nu pot. In plus era distractiv si povestea foarte frumoasa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 05:00 PM
Post #519

Musafir

No, frate, amu am citit ce a scrs Angel. Deci a fost ideea mea si numai a mea, book chiar nu vroia.. am dus ceva munca de convingere. Anyway eu consider in continuare ca nu am incalcat nici o regula, nu mi-am asumat castigul sau ceva. Jocul s-a mai inchis inainte de vreme si cu alte ocazii.
A fost o gluma, n-am crezut ca ii asa grav. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nu imi pare rau, macar am distrat-o un pic pe Madutz ca era asa necajita ca ea nu a castigat niciodata cand a fost mafiot. Deci replica mea ca de ce am votat Kary si nu Madutz a fost cat se poate de sincera nu texte, chiar daca eram mafiot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cine nu o gustat gluma, asta e. Se mai intampla.
Si nu o sa stau pe tusa 3 ture, ca o sa stau toate turele de acum in colo. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Extraordinar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 05:02 PM
Post #520

Musafir

Baiii sa nu credeti ca eu m-am suparat. M-am ofitcat in prima zi cand orice ziceam Kary nu ma credea si credeam ca o sa faca, ca Albi si o sa convinga poporu' ca-s mafiot. In rest a fost ca sa-mi salvez pielea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iar Scorpi e o partenera super.

+Quote Post

88 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:30 PM