IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
scorpirescu
post Apr 17 2009, 05:03 PM
Post #521

Musafir

Voi n-ati vazut ca in ultima vreme jocul mai mult degenereaza in certuri si nervi? Mie mi-e dor de ce era inainte cand era gluma, tocmai de asta am si zis hai sa ne distram un pic.
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 05:06 PM
Post #522

Musafir

O aprob pe Scorpi. Eu am fost de acord cu gluma tocmai pt a readuce atmosfera de la inceputurile jocului.
Hai mai Scorpi ca nu eram asa de necajita, bine...oleaca, dar eram si pt tine, ca-ti stricam renumele. Oricum eu m-am distrat, mi-a facut placere, sper sa tina mafia pana in vara sa mai prind si eu.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 05:07 PM
Post #523

Musafir

Pai eu Madutz la un moment dat nu te'as fi crezut mafiot dar dupa ce te'ai ratoit ca te ataca toata lumea cand defapt numa' io iti replicam am spus ca ceva nu e ok si mi'am sustinut votul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Las ca lu Angelu' ii trece, s'o enervat si ea ca nu mai intelegea nimic din joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu m'am distrat si am ras singura la pc de numa numa. Si mama foarte mandra ca a ghicit un mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 17 2009, 05:09 PM
Post #524

Musafir

Cum am motivat atunci replica cu "toata lumea" o motivez si acum. Mi se intamplase cu cateva ore inainte ca Albi sa ma creada mafiot, orice ii zicea ea nu si nu. Scorpi si Book au profitat si asa eu am murit, de asta eram asa de ofticata ca se repeta istoria.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 05:11 PM
Post #525

Musafir

Foarte misto chestia cu alesul numerelor. Oricine poate fi mafiot si e misto ca nu ne putem lega de faptul ca x a fost mafiot tura trecuta y politist etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 17 2009, 05:43 PM
Post #526

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(scorpirescu @ Apr 17 2009, 05:38 PM) *
Eu am crezut ca sweet e politist, de aia a murit ea a doua noapte. A spus ceva cum ca vede ea cum ma comport la noapte.

Pai bre eram sot si sotie, la asta m-am referit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Voi chiar credeti ca eu ma dau asa usor de gol?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca a mai fost ceva similar azi. Neeh eu sunt foarte calculata, chiar si atunci cand glumesc sau vorbesc cu subintelesuri.
Si mie mi s-a parut fun jocul. Vorba lui Scorpi, parca prea multe tensiuni se aduna in ultimul timp...

+Quote Post
rozy
post Apr 17 2009, 06:25 PM
Post #527

Musafir

Mai eu am o problema cu strategiile lui Lexie. Fara print screen, fara ma jur in Vinerea Mare, fara jur pe memoria mortilor mei.... pai ce-i asta? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 17 2009, 06:46 PM
Post #528

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Dar cu "sa moara bibi" sau "sa ma trazneasca de mint" se poa'? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu-nteleg obstinatia la jocul asta, chiar daca va sustineti inocenta sau nu. Tocmai d'aia mi-a placut atitudinea lui Rozy: ma votati o incasati!

Cred ca m-am zapacit de-atatea pagini citite. Rectific...

This post has been edited by Fanny: Apr 17 2009, 06:56 PM
Reason for edit: am rectificat

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 17 2009, 06:58 PM
Post #529

Musafir

Sweet, m-am gandit si la aia, dar n-am vrut sa risc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

De accord cu Rozy.. la care adaug si crizele de nervi ca nu te crede lumea.

This post has been edited by scorpirescu: Apr 17 2009, 07:00 PM

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2009, 08:43 PM
Post #530

Musafir

Mah ma bucur sincer daca v-ati distrat, dar ideea este in felul urmator. Io nu cred ca s-a mai sinucis pana acum vreun mafiot scorpi si sa se continue jocul. Voi tocmai ati creat un precedent si de acum inainte pot sa ma astept la orice nu? Cum ar fi sa fiu io mafioata si sa decid ca nu am chef sa omor pe nimeni in nici o noapte, sa va las sa va agitati si la sfarsit sa zic "Ahahahaha ce m-am mai distrat".
Daca vreti sa jucati alt joc cu alte reguli, go ahead, nu e nici o suparare. Eu am propus jocul asta, regulile astea, si partea cu sinuciderea mafiotilor nu intra in schema. Daca vroiai musai sa te sinucizi, o puteai face, dar public, nu sa mai lasi sa continue jocul dupa aia.

In fine, oi fi eu fixista, dar stiu ce se intampla cand cineva se trezeste mai breaz si se gandeste ca regulile sunt facute sa fie incalcate. Se vor trezi cativa mai breji ca el care vor dori sa incalce noi si noi reguli. Si atunci eu ce o sa le raspund la intrebarea "pai scorpi de ce are voie si io nu?"

+Quote Post

88 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:00 AM