![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare rau imi pare ca m-ati omorat din prima.
Mie mi-a placut mult jocu'. Angelu' eu zic ca nu e cazul sa te superi si s-o iei ca pe o gluma. Ma inscriu la urmatoru' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, ca tot esti prin zona lamureste-ma si pe mine cu o chestie. Daca in joc raman 2 cetateni si 2 mafioti, cine castiga? Dar pt 2 cetateni si un mafiot?
Eu din regulament inteleg ca, castiga mafiotii cand numarul cetatenilor este 2, deci nu ar conta numarul mafiotilor (1 sau 2). |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Presimt o criza de nervi la Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca sunt doi cetateni si doi mafioti castiga mafiotii. Normal ca mafiotii vor vota unul dintre cetateni si va fi egalitate infinita asa ca ramane castig la mafioti... Daca sunt doi cetateni si un mafiot se joaca inca o tura... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai eu am o problema cu strategiile lui Lexie. Fara print screen, fara ma jur in Vinerea Mare, fara jur pe memoria mortilor mei.... pai ce-i asta? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Rozy, hai sa nu exageram acum. La ultima faza ai mers prea departe... in fine. Nu mai folosesc astfel de chestii, si oricum, faza cu print-screenul a fost ca sa o enervez pe Angel si a functionat, speram ca asa va reactiona. Oricum, aia a trecut. Eu nu mai joc o vreme pentru ca nu o sa mai am timp si oricum faza asta spusa de Rozy m-a cam deranjat. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce sa te deranjeze mai? Ideea este sa incerci sa convingi, e totul din vorbe, nu? Ce rost mai are sa joci daca tu te scoti din lista suspectilor cu juraminte? Mmm?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, situatia e in felul urmator: Unii au venit cu idea ca sa faca copy-paste din mesaje – lucru interzis in joc negru pe alb. Altii au abuzat de posibilitatile lor pentru a avea avantaje in joc. Altii s-au paruit pe aci de nu-ti mai venea sa joci. Si nu s-a sesizat nimeni, n-am vazut sa se dea pedepse sau ceva. S-a mai intamplat sa se inchida jocul inainte ca macar un mafiot sa fie votat doar pentru ca s-a anuntat un politist ca stia ambii mafioti fara sa mai avem nici un drept de replica. Eu acum n-am incercat sa fac decat o gluma, nu sa creez un precedent ca hai sa facem toate jocurile aiurea. Daca repeta unul ce am facut eu, e rasuflata gluma, nu? Nu mai merge. Jocul era terminat.. nu mai urma decat o runda plictisitoare in care toata lumea zicea ‘votez scorpirescu’. Nu a fost o continuare a jocului, ci pur si simplu o gluma. N-am cautat sa-mi creez avantaje in joc sau alte chestii din astea.
Eu cu Madutz cei drept am ras cu lacrimi cat de socata a fost lumea si Kary care o intreba pe Madutz de cine a intrebat noaptea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am gandit ca o sa li se para nostim si la restul. M-am inselat, nu-i prima data si cu siguranta nu va fi nici ultima. Asta e. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, nu trebuie sa te superi. Chiar nu trebuie sa ne suparam la jocul asta.
Angelu' are dreptate: ca regulile sunt facute pentru a fi respectate. Daca se mentioneaza acum acest lucru clar, ca nu-i voie cu sinucideri noaptea, ar trebui sa nu se mai intample. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Mafia totul e posibil, oricat am spune sa fim intr'un anumit fel sau sa facem intr'un anumit fel tot se intampla fel de fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nah pentru mine asta e si frumosul ca ne distram, ma rog cand nu depasim limita. Eu sincer mi'as dori mai mult sa se urmeze linia povestii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Spunea cineva ca tonul face cuvantul.... poate unu spune hoooooooo cu sens de gluma si cel vizat il interpreteaza ca un strigat la turma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da scorpi, si pe mine m-au deranjat nenumarate chestii pe parcursul acestui joc. DAR , exact cum TU vii acum si spui "daaa...pai si altu o facut nustiuce si o abuzat si o zis si o dres" si nu s=au mai dat nici o pedeapsa, la fel o sa vina peste cateva jocuri altcineva si o sa spun "pai scorpirescu a facut glume cu sinuciderea, io de ce nu am voie sa fac ce imi trece prin cap"? Ai fost funny ok, aplauze la scena deschisa, dar hai sa fim si cinstiti aci oleaca.
Jocul asta in ultima vreme mai mult ma enerveaza decat ma distreaza sa fiu sincera, it's like I have created a monster. In concluzie, nu dau nici o pedeapsa, nici un nimic, cred ca suntem adulti marea majoritate si nu e nevoie de asa ceva. Dar va rog sa nu va suparati, eu stau pe tusa o vreme, ca pe eu nu vad in jocul asta in ultima vreme decat faptu ca scoate tot ce e mai rau din fiecare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, m-a deranjat faza cu "fara jur pe memoria mortilor mei"... mi se pare ca e o exagerare asta si nu stiu despre tine, dar eu chiar n-as spune-o vreodata, nici macar nu as gandi-o.
Dupa cum spuneam, eu nu prea am chef de joaca, plus alti factori precum sarbatori, serviciu etc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 08:40 PM |
|