![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrat numai sa mai adaug ca Book este un povestitor super.
1. Povestea a fost excelenta, intrigile, pozele si comentariile din timpul jocului. Nota 10 2. Desi noi mafiotii nimeriseram din prima doctorul si politistul si am si raspuns destul de repede dupa ce se facea noaptea, ea mereu mai avea de asteptat pana sa mai puna povestea ca sa nu dea pe nimeni de gol. Cat despre respectarea stricta a regulamentului, Roxana ... regulamentul spune si asta: QUOTE 10. In afara de cei doi mafioti, nimeni nu are voie sa comunice prin PM cu ceilalti jucatori cat timp dureaza jocul. Aici ma bazez pe capacitatea voastra de a nu strica jocul, ca si daca veti comunica pe mess sau alte metode se afla, trust me, si asa nu mai e nici un fun. Si eu am primit pe messenger mesaje de genul "Daca esti politist nu te anunta inca" etc. Le-am considerat minore la vremea aia pentru ca nu au stricat jocul sau ceva, dar ca sa fiu pusa la zid pentru ca am facut o gluma care eu am vrut sa fie inafara jocului, sincer pe mine m-am durut. Si nu cred ca eu am intrat sa scriu vreodata cand eram 'mort' si multe altele care sunt specificate clar in regulament. La restul jocurilor eu cred ca nu voi mai participa. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, si sa stiti ca si eu m-am suparaaaat si nu ma mai joc cu voi. Hai,fiecare la blocul lui. (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)
Ce aveti fraticilor? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Lexie, nu am vrut sa zic ca ai face tu asa juramant, ci am dat exemplu de o alta chestie care ar putea fi spusa a. i. toti sa-ti creada garantat nevinovatia.Nu vad de ce te simti asa jignita, dar ma rog, acum vad ca toata lumea e jignita si nimeni nu mai joaca ever (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un trend ceva....... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai joc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , daca voi mai avea cu cine.
Scorpi, cu fetele cu care sunt prietena sunt tentata sa vorbesc pe mess, dar ma abtin ca sa fiu fair play. Eu am gustat gluma ta sa stii. Venisem de afara si-am vazut ca s-au mai scris vreo 4 pagini si ma miram ce s-a intamplat. Am citit toate posturile de unde ramasesem si cand am ajuns la deznodamant radeam de una singura. Deci haideti sa ne impacam. Daca Angelu' si Lexie nu mai vor sa joace, e decizia lor si-o respect, dar sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici. Pentru mine Mafia e deconectare si acum cand stau cu fata acasa e f binevenita. Intr-adevar Book a fost super ca povestitoare. I se potriveste jobul manusa. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma joc. Chillin'....killin'..... (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Va multumesc pentru aprecieri, sunteti foarte dragute. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Imi pare rau, nu vreau ca din cauza mea sa nu mai jucati... Eu nu prea mai vroiam sa joc, pentru ca am o groaza de treaba, dar mai joc si eu... doar ca o sa intru destul de rar si sper sa nu va incurc... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, a mai fost o perioada acum ceva timp cand ne-am suparat noi, nu mai stiu de ce si am facut o pauza de mafia, but it will pass. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acusica vine scorpirescu cu "catzalu vrea sa joace mafia (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) ".
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jucam? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mie mi-ar placea, dar sa vedem daca ne strangem.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va povestesc eu daca vreti. Am in cap nimic altceva decat Clona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai acum ca'i super oferta!!!
Mda nu vrea nimeni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu joaca nici macar Scorpi si Angel....e clar ca nu ne strangem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca Scorpi si Book ( sper ca nu s'a razgandit ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine doreste?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:35 AM |
|