![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
EU (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestitor: eu Poveste: El clon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jucatori: Roxana Book Scorpi Rozy Pana maine asteptam alti 3/4 doritori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joc si eu, cu mici pauze... Pacat ca nu stiu nimic de Clona (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Joc si eu, cu mici pauze... Pacat ca nu stiu nimic de Clona (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Logic ca nu m-am razgandit, daca am zis ca joc, joc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si binenteles ca nici eu nu stiu nimic de Clona, decat faptul ca este un serial (pe acasa!?) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kary, te dezamagesc. Eu nu ma uit la telenovele si habar nu am despre ce e vorba in Clona. Ba chiar i-am facut scandal mamei ca se uita la telenovela asta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Glumeam si eu sa strang jucatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai repede repede pana incepe povestea fuguta sa va faceti temele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny cunoaste Clona. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Sweet. Si Albi.
mm Said (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Refresh:
Roxa Book Rozy Scorpi Lili Teo Refresh: Roxa Book Rozy Scorpi Lili Teo Albi Inca cateva minute sa se anunte si al 8 lea jucator (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, de pasti eu m-am umplut de bube .. Adica m-am iritat toata pe fata, pete rosii si care se cojeau si ma manca si ustura de numa. Si am eu o banuiala ca de la stres mi se trage .. Daca iar trag bat de mafiot o sa sufar cumplit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:44 PM |
|