![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog cu numerele...dau drumul in 7 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io iooo 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
4
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu vreau numarul 7. Nici eu n-as vrea sa cad mafiot tura asta, prea multa bataie de cap. Scorpi, si eu am patit-o tot de paste, doar ca bubele de sunt pe corp nu pe fata, sunt pe gat si decolteu. Am fost la dermato si mi-a zis ca n-am ce sa le fac, trec singure in 4 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Si eu am o banuiala ca de la stres. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
1
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
5
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In 7 jucatori in prima noapte nu se va intampla nimic, mafiotii nu omoara, politistul nu intreaba, stripperul nu tine ocupat, doctorul nu salveaza. Inventez eu ceva si atat...
Au raman nr 6 si nr 2 pentru Roxa si Lili... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Um? Inca nu o inceput Clona? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca nu apar fetele sa'si ia numerele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt doar doua. Trage la sorti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si hai sa incepem.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:03 PM |
|