![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ihaaaaaaaaaa Daca voi nu ma vreti Donald ma vrea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buai nu mai faceti misto. Prima oara s-a adeverit aia cu zambaretii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, jocul asta am ceva cu tine. Trebuie sa-ti platesc pentru turele cand ai fost mafioata si mai acuzat si eu ma chinuiam sa ma apar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca te iei de mine si nu ma crezi nici tura asta, pt mine esti mafiot sigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
PS: Sunt asa de agitata, ca sa zic asa, pt ca trebuie sa profit de jocul asta. Asta a fost preventiv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
YYYeeeaaaahh suntem cu totii in viata sa mai invatam cate ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da cineva sigur a incercat sa omoare pe cineva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tulaaai, Angel.. ce m-ai zapacit. Cine-s toti aia??? Gizzz
Si care trucul cu limba la care sunt expert?(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vreu sa stiu? mai ales daca ii kinky (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Super tare! Nu ma murit nimeeeni! Ce bine ca nu tre sa bocim pe nimeni si suntem o gramada de cetateni in joc numa bine sa prindem toti mafiotii. So... cu cine sa incep banuielile? Cu cine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam greu cu banuielile cand ne-o facem cu mana noastra. E clar ca primul vot o sa fie total la nimereala.
Daca Angel s-a luat dupa actiunile concurentilor din The apprentice, as crede ca mafiotii sunt Omorosa si Piers. Asta ar insemna Kary si Roxana. Nu vreau sa acuz, vreau doar sa incerc sa gandesc ca si Angel. Daca nu, i have no clue. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as spune daca tot nu a murit nimeni sa stim si noi cine e doctorul, oricum mafiotii stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Macar stim un om cinstit...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doar daca doctorul s-a salvat pe sine,altfel nu
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary,eu nu's de acord...Adica, doctorul poate sa nu se fi salvat pe el. Iar mafiotii n-au de unde sa stie cine e doctorul. Parerea mea.
LE: Nici daca s-a salvat pe el sa nu zica, pt ca mafiotii n-au de unde sa stie daca s-a salvat pe el sau victima lor a fost salvata de altcineva. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa fim seriosi cate sanse sunt ca doctorul sa salveze pielea altuia. Cat de bun ar fi instinctul unui jucator incat sa riste sa salveze un mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:47 PM |
|