![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimeni bre' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La cast am pus si Nazira, rolul ei o sa'l aiba Lili. Atat imi trebuia sa fac una dintre voi Ranya (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa mai vi de-acasa. Credeam ca sunt dusa cu pluta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pana una alta eu mai trag un dans sin buric ca vad ca-s singura in salon. Unde-i restul lumii? (IMG:http://www.gotriadscene.com/images/event/6114/sadie.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dragelor, eu ma duc cu tot cu buricul meu acasa. Ne vedem in doua ore.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da-le, maica, peste ochi .. nu te lasa. Bai, bine ca nu ii Ranya printre noi ca rupeam din ea rrrrrr (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) a doua sotie, da? eu sunt prima! Sa fie clar. Nimeni nu-i danseaza din buric lui Said cum ii dansez eu.. nu l-ati vazut ce terminat ii dupa ce flutur un pic din voaluri si din gene?
Habibi Habibi. Bai, la mine numarul norocos ii 4, iar numarul cu ghinion ii 5. Si cum eu am tras 4 si am avut noroc ca nu-s mafiot.. se adevereste carevaszica (sa se uite si Zoraide in cafele si sa-mi spuna daca nu-i asa) inseamna clar ca 5 ii mafiot. Deusa tare mi-e ca vrei sa ne faci tu de petrecanie. No, mai, dar Yvete (Roxi) a noastra mandra tare.. o intrat un pic numa cat sa ne spuna cat ii de frumoasa si cum se mai admira ea in oglind asi apoi s-o retras subtil. hmmm.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by scorpirescu: Apr 24 2009, 04:26 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca rapuse de oboseala, griji si prea multe dansuri din buric doamnele El clon au adormit pe nisipul fierbinte (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/Morocco_1280_vwrru93rz.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bre, eu sunt aici, dar nu stiu ce sa spun. In serial pe cine am pata pusa?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rolurile din serial nu au a face cu mafia. Tre' sa improvizati, sa starniti la reactii, sa investigati ...Hai hai la treaba, telespectatorii vor sa vada noi episoade
Lili-Nazira (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/clone-nazira160x220.jpg) Sora lui Said si a lui Mohamed care se pare ca doarme foarte adanc... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nazira, cea disperata sa se marite...Si Said, unde e Said? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mooaamaa da ce inteleapta sunt! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Scopri, Zoraide zice ca ai dreptate! Numarul 4 e norocos. Zoraide mai priveste in cafea oleaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, stai departe de Said ca nu raspund de faptele mele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:36 AM |
|