![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai cica nu vrem sa ne jucam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai n-a murit, dar cica au fost amenintari cu moartea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai bine ma inveti sa dansez si eu asa. Ai vazut cum se uita Said la tine, ca un catzelus? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ahh sunt Nazira....ioi, ma temeam eu ca o sa sfarsesc femeie batrana si nemaritata! Temerile mi-au fost confirmate! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 24 2009, 07:08 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca dupa o odihna buna dansatoarele elady El clon s'au trezit la viata dar spre surprinderea tuturor in urma unor vise ciudate toate sar una la alta si se acuza...
Se pare ca biletelul amenintator avea urme de ruj si nu era deloc rujul preacunoscut al Ranyei... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am citit in cafea amu si spun ca e Nazira!
Pai pe aici, cam toate avem barbati, sau cel putin unul sa visam la el. Ea e singura care spera cu disperare si nici unul nu o vrea. Jade, ce zici mama? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai pe aici, cam toate avem barbati, sau cel putin unul sa visam la el. Ea e singura care spera cu disperare si nici unul nu o vrea. Bre, fraza asta ma doare mai mult decat faptul ca ma acuzi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci, nu m-am putut abtine, trebuia sa comentez si eu la povestea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary, cu ocazia asta ma pun si eu la punct cu povestea ca am vazut sporadic cateva secvente din Clona.
Cat despre barbati....Ce Lucas, ce Said? Luati de aici: ZEIN (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0kDIUEGnkcE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0kDIUEGnkcE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luati mana de pe Zein. Zein revine povestitorului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, bre, nu ma prea pot pune cu sora-sa ... Eu ma mai gandesc la Ivete (Roxi) ca e suspect de retrasa.
|
|
|
![]()
|
|
Are cioc... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si imi zgarie pielea de femeie batrana. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yuck Zein. Cah cah..
|
|
|
![]() ![]() |