![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io, iar am nimerit un rol norocos de cetatean. Nu stiu cum se face, dar cred ca straiele astea de mafiot, nu-s niciodata pe masura mea.
Asa ca nu va pierdeti timpul cu mine, ca nu-s. Ivette e nevinovata. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
A, da, si tot instinctul (nu stiu cat e de bun) mi-o indica pe Scorpi... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Gata, m-am luat de toate, acum sigur ma votati. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mah Book, dar ce instinct bun ai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai stie in fata cui sa se opreasca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A ratat pe cineva instinctul tau, in afara de tine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Roxi, daca tot vrea Kary sa inchidem o runda acum
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...Book, dar de ce n-ai fi tu?!
Eu am ales nr 2 si-a fost norocos. Cetatean pur. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ar trebui sa votam ca sa mergem mai departe.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bre, instinctul meu mi-a spus sa aleg nr. 2. Si cum instinctul meu ma face mereu mafiot, am ales 7 (numar care nu ma atrage deloc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) ca sa nu mai pic mafiot. De asta ziceam ca e numarul doi. Iar de scorpi, are saraca un noroc la mafioti... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bine, mai, sunt eu, e bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki. Eu o votez pe Jade (Scorpi) ca nu prea cred in norocul ei.
Rozy, eu spusei mai sus ca nu sunt mafioata. Daca nu vrei sa ma crezi...c'est la vie. Acum n-o sa ma dau de ceasul mortii sa te conving ca nu-s. Mai moare un cetatean, mai dati o sansa mafiotilor; asta, daca nu cumva te numeri printre ei. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pot sa numar voturile si dimineata si sa scriu povestea...
Scorpi a votat Rozy Rozy a votat Roxa Roxa a votat Scorpi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai dar albina batatoare din aripi Zoraide de ce nu mai posteaza nimic? Ca este on... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Apr 24 2009, 08:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:34 PM |
|