![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca profitand de lipsa muierilor, barbatii pun la cale nunta lui Jade cu Said
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/o_clone_e020_315.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
OK. Votez si eu deocamdata Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, nici pe tine nu te-am auzit cu banuieli? Hm? Nimic?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai nu prea stiu pe cine sa votez...am poposit mai tarziu si sunt confuza, caci nu as vrea sa omor un inocent si sa dau ocazie de ranjete mafiotilor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie totusi Book mi se pare cam ciudata runda asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 24 2009, 08:44 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Jade, ti se indeplineste dorinta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, ne arunci in ochi cafeaua si dupa ce decizi ca numarul 4 e norocos dispari? Unde te-au dus picoarele batrane? Nu mai dai oleaca in cafea? Tare as vrea sa stiu daca al meu barbat se uita dupa alta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe de alta parte, Albina nu mai posteaza nimic desi stiu ca ne citeste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar Roxana mi s-a parut cam ambigua, dar parca nu suficient de implicata pentru un mafiot.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina? Teo? ...
Nu prea avem de ce ne lega asa. Tre sa vina noaptea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sweet ce ai bre de sari pe mine? Am zis ca te banuiesc si gata?
SI daca sunt online nu inseamna ca stau cu nasul in calc! Eu votez Sweet. Prea astepti sa vezi ce voteaza lumea ca sa votezi si tu. Adica sa vezi ce iti convine! Teo, nu am dezis ca e norocos. Am zis ca e. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi a votat Rozy
Rozy a votat Roxa Roxa a votat Scorpi Book a votat Scorpi Albi a votat Sweet Au ramas sa voteze Sweet si Teo |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum? Book a votat Scorpi?? Scorpi nu-i mafiot, bre.
Seré sacrificada como un carnero! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:28 AM |
|