![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ho bre, ce esti asa nervoasa? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ce cred eu n-are nici o legatura cu faptul ca m-ai votat tu sau nu. De fapt, sunt curioasa de ce esti asa constanta pe mine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai intai ai aruncat ghicitul in cafea, care e doar dubios si apoi bagi ultimele motive. Eu oscilez intre Book si Albi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mai fetelor eu m-am pierdut de tot.
Sunt cetateanul turmentat. Eu cu cine votez??? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Am zis ca am votat deocamdata, sa vad ce voteaza si restul. Poftim, devotez Scorpirescu si ma mai gandesc. Nu dati cu parul, votez dupa Teo si Sweet. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi pari dubioasa. La ce iti trebuie sa astepti? Sa vezi ca voteaza altii? Si asa mi s-a parut ca te dai dupa Roxi imediat ce a votat. Ma pui serios pe ganduri
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
No, pai da tre sa raman fixata pe cineva nu? E pura intuitie tura asta!
Nasu' meu zice ca esti tu! Eu nu inteleg de ce esti tu fixata pe mine, imediat dupa ce te-am banuit eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm.. book banuie pe Sweet si Roxi, dar brusc voteaza scorpirescu. Ceva nu-i coser aici.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine, mai m-am hotarat.
Vot final- Roxana. Scorpi, citeste mai bine ce scrisei inainte, ca nu intelesesi. Zisei ca o banui pe una dintre ele (care a nimerit nr. 2) si pe tine ca pici mereu mafiot. (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cine bre e norocos? barbatul meu?
Am impresia ca nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Scorpi si mie mi-a parut ca prea se justifica. Cine (prea) se scuza se acuza. Rozy e scumpa la vorba. Ea care mereu avea ceva de spus Roxana incearca psihologia inversa: "daca voi nu credeti ca sunt nevinovata eu nu ma obosesc sa ma apar" Sweet, prin natura povestii dai de banuit. Book, ai acuzat pe toata lumea, inclusiv pe tine. Ai un plan sau joci la abureala? Albi, tu si cafeaua ta... Cu alte cuvinte, toate imi dati de banuit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana una alta haideti sa mai dansam un pic (IMG:http://3.bp.blogspot.com/_5zJEpxJ-w3c/SNf67ktXvFI/AAAAAAAAAKs/CS8uyXfA7kc/s320/BellyDancerGypsyRachelBriceofIndigo.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, chiar nu sunt fixata pe tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doar ca imi pari ciudata cu intuitiile tale si cafeaua samd. Nu ai practic nici un fundament.
Anyway, mie mai suspecta mi se pare totusi Book. Votez Book. Deci daca as fi fost mafiot, as fi votat clar Scorpi sau clar cineva cu voturi, pt ca mi-ar fi convenit sa iasa si nu sa votez pe cineva fara nici un vot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar eu chiar incerc sa fiu impartiala si sa gandesc la rece, sa depistam mafiotii. Deci Book, daca chiar nu esti tu, ascult argumente. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu devotez Roxi si votez Book
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putem sa stim si noi de ce, Rozy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:25 AM |
|