![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bre! (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
Atata am de spus. Glumesc. Va rog sa nu ma eliminati pentru ca am chef de joaca si pana acum lucrai la licenta deci sunt stresata rau. Va rooggg... Acum serios, Teo, am acuzat pe toata lumea, doar pe tine nuuu. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif) Si Rozy, tu ce ai cu mine, nu cumva esti mafiot??? (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) Hai ca acum chiar am acuzat pe toata lumea. Scrisei ditamai povestea, o sa ziceti ca-s si mai mafiot! (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt ca o da cotita. Cum adica asteapta ea sa voteze ultimii? Si cred ca am scris mai sus de ce, Scorpi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi a votat Rozy
Rozy a votat Book Roxa a votat Scorpi Book a votat Roxa Albi a votat Sweet Sweet a votat Book |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/glare.gif) Hmmm, doar eu am doua voturi?
Devotez Roxana, votez Rozy. Na! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Sa mai zici tu Rozy ca o dau cotita! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, joci total la hoha,doar sa dai pe cineva afara. Ai votat numai dupa cum a batut vantul,sau dupa cum iti convine
Book, normal ca o dai cotita. Ai dat 3 voturi pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca mai apare cineva impotriva ta, il votezi pe ala,nu? This post has been edited by rozy: Apr 24 2009, 09:32 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, mie tot Rozy si Roxi mi se par suspecte. De Book, nu stiu zau. Dar Teo nu a zis nimic de nimeni.. nu pot sa-mi fac nici o idee.. ar putea fi cu oricine.
Inafara jocului: nu stiu ce sa zic.. cam greu daca nu avem o noapte inainte sa avem un punct de plecare. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Scorpi imi pun mari semne de intrebare daca dupa ce face Book, nu stii ce sa zici, si tot eu sunt mai suspecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vreau sa votez si nu am de ce anume sa ma leg. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Prin urmare(si in lipsa de probe solide) imi las intuitia sa hotarasca. Votez Roxana |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare totusi ca Book e prea caterincoasa asa ca sa fie mafiot. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai Rozy, cum adica am votat dupa cum a batut vantul??? Am votat pentru cine am zis din prima ca banui (Roxana si Scorpi). Dar nu vreau sa fiu eliminata, asa ca votez pentru tine ca mi s-a parut ca ai un comportament ciudat.
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ce daca Rozy ma razgandesc? Daca eu nu sunt sigura, mi se pare mai suspecta o persoana care e sigura de cineva (ca tine, spre exemplu). Va rooog, nu ma votati, imi stricati toata distractia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:13 AM |
|