![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, Book vrea musai sa dea pe cineva afara.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Ochelaristo, draguto!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, Book a jucat derutat mai tot timpul. Merem am tot crezut ca e mafioata si nu era. Cu cine ar putea fi pereche? Stau si ma gandesc.
Uite, Roxi credd ca are acum majoritate de voturi. Ce parere ai de asta? Si mai ales ce spune Roxi? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, nu o votati,sa ma merleasca pe mine la noapte. Asa a facut si in jocul cand am zis ca o banuiesc. M-a rezolvat peste noapte
Cu Teo cred eu ca e Book avea 2 voturi, si Teo a votat Roxi, si s-a facut egal L.E. Nop,am gresit, ca Book schimbase votu This post has been edited by rozy: Apr 24 2009, 09:43 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi a votat Rozy
Rozy a votat Book Roxa a votat Scorpi Book a votat Rozy Albi a votat Sweet Sweet a votat Book Teo a votat Roxa 2 voturi Rozy 2 Book (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, prima data ai banuit-o pe Sweet. Ai uitat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestitorul va roaga ori sa va decideti ori sa spuneti daca doriti votarea maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai acum, ca eu maine muncesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, eu le banuiesc si pe Roxana si Albina. Mi-e sa nu fi facut o alegere gresita cu Book. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tind sa cred totusi ca un mafiot ar juca mai precaut, nu asa la misto. Voi ce credeti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar daca o devotez pe Book, iese Rozy. Si parca nu as vrea asta acum, ca nu imi miroase inca a mafiot. Sau ma total insel? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Scorpi, am zis ca o banuiesc pe cea care a nimerit nr. 2 (nu stiam daca sweet sau roxana).
Mai, sa stii ca la Teo ma gandeam si eu. A fost singura pe care nu am atacat-o, si in plus ambele am votat cu Roxana. Ce zici Teo, suntem mafioate impreuna? Am voie sa fac antijoc? (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) In cazul asta devotez Rozy, votez Roxy. Si da, vreau sa nu ies din joc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:15 AM |
|