![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi jocul trecut, de exemplu...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmmm... Pe mine nu m-ai prea nimerit, Angel, habar nu am cine e personajul meu. Sunt preot??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Misto ca n-a murit nimeni, inseamna ca doctorul si-a facut treaba. Politia ce face? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, asa zic si eu.. Daca doctorul nu s-a salvat pe el de ce sa se demaste? Macar el stie sigur de cineva ca nu-i mafiot si se poate descurca in spatiu mai bine.
Pe de alta parte, ne-ar ajuta si sa-i stim si noi pe aia doi nevinovati... hm, greu. dar mai bine sa nu spuna, mai ales ca este si stripper. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca mai bine tace si daca va fi votat sau daca a salvat pe altcineva si acela este votat sa tipe.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, amu va spun sincer .. parerea mea e ca cel mai bine doctorul salveaza pe altcineva nu pe el. Io cand am fost doctor am vrut sa o salvez prima noapte pe albi, m-am razgandit ulterior, iar a doua oara am vrut sa o salvez pe roxi si apoi m-o prins egoismul din urma si m-am salvat pe mine. Daca mergeam pe primul impuls castigam. Doctor prost scorpirescu.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io sincer nu inteleg, pai e risc asa sa mori chiar tu doctor si sa salvezi un mafiot. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Oricum eu tura asta o sa ma bazez pe instinct si daca o sa gresesc si o sa nimeresc doctorul sa vezi atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu am salvat pe altcineva cand am fost doctor.
Kary tu imi dai de banuit cu nerabdarea asta sa afli cine e doctorul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Toata lumea aduce argumente contra si tu o tii pe a ta. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca eu is la alaptat si nu pot tasta.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, daca doctorul e aproape de groapa, va tipa sigur, nu se va lasa omorat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Off: Pofta mare, Sara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca tura asta o sa incep cu Roxi ... Ea mereu are alibi, ce sa spun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nici Kary nu pare foarte ... cetatean.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:36 AM |
|