![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai sa mergem mai departe.. ca asa nu mai terminam.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, asa zic si eu. ma bag la somn in 10 min.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept pm
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Si ziceati de mine ca ma culc odata cu gainile???
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In ultima ora am facut baita Sarei si am alaptat si voi ati scris 4 pagini. Nici n-am apucat sa citesc.
Acum ma adresez cetatenilor: daca m-oti fi votat in majoritate, e cert ca v-au convins mafiotii sa faceti un pas gresit. N-o sa stau sa ma milogesc pe aici, pentru ca in mesajele mele anterioare am spus ca-s nevinovata. Macar mor cu demnitate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Io imi propusesem si un film in seara asta. Dati fratilor pm odata sa pot viziona filmul linistita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inchid, ramane Roxa alungata in desert?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai Roxa, eu nu te-am votat..dar daca spui "eu sunt nevinovat si basta", pe mine de exemplu nu ma convingi deloc. Ca asa spun toti, nici un mafiot nu s-ar recunoaste vinovat, sa fim seriosi. Daca esti interesata sa ne convingi, vino cu alte argumente, mai solide.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, nu te-a votata toata lumea. Esti singura cu 2 voturi. Asteptam sa vedem daca esti doctor sau politist.
This post has been edited by scorpirescu: Apr 24 2009, 10:29 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mare scandal la cort. Ca in mahala doamnele desertului au inceput sa sara una la gatul altuia acuzandu'se care mai de care... Din pricina unui biet bilet amenintator patat de ruj Roxa-Yvete este alungata nu inainte de a fi biciuita de 100 de ori in inima desertului. Spre dimineata dupa o noapte mai mult plina de cosmaruri decat dormita dansatoarele noastre au surpriza neplacuta sa gaseasca trupul lui Albi-Zoraide fara suflare. Oare ce s'a intamplat..... Speriate si ingrozite Jade-Scorpi Latifa-Teo Deusa-Rozy Nazira-Sweet si Dalva-Book decid sa petreaca inca o zi in desert ca sa afle misterul... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:34 AM |
|