![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ihhh, inteleapta noastra? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Argh.. eram sigura ca albina nu e mafiot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Au omorat-o pe nana.. ticalosii.
This post has been edited by scorpirescu: Apr 24 2009, 10:31 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, pai vreau sa ma apar, ca nu-mi convine sa mor nevinovata. N-am apucat sa citesc inca cele 4 pagini, ca sa va spun si argumentele.
O fac acum si revin. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jade Scorpi
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/ga038.jpg) Desi cu inima franta pentru moartea doicii sale isi pastreaza zambetul pe buze si danseaza din buric in amintirea intelepciunii sale |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Saracuta, era asa tacuta... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Noi suntem in desert, fara barbati??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) O sa iasa raaauuu... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Scorpi, ce vrei sa spui cu ca erai sigura ca nu e mafiot?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Esti politist?
Cine ar fi putut sa o omoare pe Zoraide?! Ea a fost tare lacunara.... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Aoleu, scorpi, ce-i cu sarpele ala pe tine???
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Latifa Teo
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/ls025.jpg) Ar vrea si ea sa danseze dar nu se poate ridica de pe scaun. Desi si ea schiteaza un zambet in amintirea doicii este prea sfasiata de durere pentru a mai putea da din buric... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mah, eu am o maare frustrare la ora asta nocturna. Deci eu am fost singura care am votat-o pe Albina si mi-e ca cineva vrea sa ma insceneze din cauza asta ca mafiot...(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar chiar nu sunt eu!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E mai usor insa sa arunci vina pe cineva atunci cand ai ocazia. Iar daca as fi fost mafiot, nu as fi facut prostia sa ma confesez astfel cum am facut-o acum....
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deusa-Rozy
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/al015.jpg) Zambeste si ea dar se intreaba: wtf was Zoraide?! Ea plange pentru Yvete prietena ei cea mai buna care acum moare de sete in desert... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:55 AM |
|