![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope, nu-s politist.. dar asa m-am gandit eu de la inceput ca Albi nu e.. si s-o adeverit.
Daca tot am votat-o pe Roxi.. pereche cu ea nu pot fi decat Sweet si Rozy. Si mai tare dintre ele Sweet, pentru ca sa zicem la un moment dat Rozy a votat Roxi, chiar daca s-a razgandit brusc apoi cand a vazut ca Roxi are 2 voturi. Posibile perechi de mafioti pentru mine au ramas: Rozy cu Roxi, Sweet sau Teo, Book-Teo si Sweet cu Teo sau Roxy. Cred ca o sa votez Sweet. Astept sa vedem daca s-a aflat ceva clar asnoapte sa mai reducem lista. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nazira-Sweet
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/eg081.jpg) Se consoleaza in bratele unui stapan de camile... O doare sufletul si pe ea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca tot am votat-o pe Roxi.. pereche cu ea nu pot fi decat Sweet si Rozy. Si mai tare dintre ele Sweet, pentru ca sa zicem la un moment dat Rozy a votat Roxi, chiar daca s-a razgandit brusc apoi cand a vazut ca Roxi are 2 voturi. Pai frate eu am devotat-o pe Book. Daca nu o devotam eu, murea Book! Deci eu chiar nu am salvat-o pe Rox cum spui tu, ci doar pe Book. Si nu am facut-o din vreo coalitie mafioata, ci pentru lipsa ei de prudenta, improprie unui mafiot. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu merg bazata pe faptul ca Roxi a fost vinoavata. Pentru ca nu cred ca era. Asadar eu calculul o sa-l fac cu 2 mafioti (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Scorpi chair crezi ca ma riscam la cascadorii dintr-astea? (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Eu ma gandesc la Teo .... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu cred ca o votez pe Rozy. Desi tare imi e ca vreun mafiot ne-a invrajbit una impotriva celeilalte si el scapa nepedepsit!
Sweet, perversa mica. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
ps: Roxa se scuza ca a strigat din inima desertului.... Era ametita ca nu avuse timp sa citeasca tot...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mi s-a parut mie ca am auzit ceva prin vis, un strigat de ajutor... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, iar votezi aiurea. Pentru ce? Ca nu am vrut sa devotez ca tine de 231487 de ori? Mmmm, jocul e de echipa,nu ca sa se scape cine poate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dalva-Book
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/Neuza_Broges.jpg) Alaturi de '' prietenele '' sale plange mortii dar mai mult este speriata pentru ca se simte printre straini... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, n-am spus ca ai salvat-o pe Roxa. Nici nu mi-a trecut prin cap asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ia sa-i mai dansez la barbat un pic sa ma relaxez sa vad ce-mi maitrece prin capatana. Saaaaiiiiid, ayuni!!!! This post has been edited by scorpirescu: Apr 24 2009, 10:44 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:41 AM |
|