![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ioi Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca tu pastrezi toti barbatii buni si mie imi dai mosul ala decrepit si fara un dinte in fata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oi fi eu disperata....dar chiar asa?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet sorry dar alta poza cu Nazira nu am gasit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu alte cuvinte povestitorul va ureaza noapte buna si joc frumos si revine dimineata... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Politia nu stie nimic?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rozy, nu am votat inca. Si nu votez ca sa scap, nu sunt in pericol deocamdata, ci pentru ca, precum am zis, mi se pare suspecta o persoana care e prea hotarata impotriva cuiva, cum ai fost tu inainte.
Sweet, macar tu ai un barbat, pe mine cu fata asta nici mosul stirb nu m-ar lua. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in afara de tine,cam toata lumea a pastrat votul. De ce ma vezi doar pe mine?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Teo.
Politia sa zica ceva daca gresesc. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo-Roxi sau Teo-Sweet? care e mai plauzibil? Cu toate ca Sweet pare destul de inocenta. Sa o fi nimerit pe Roxi mafioata din prima? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi, tu ce zici? ca vad ca gandeti ca si mine, adic Teo This post has been edited by rozy: Apr 24 2009, 10:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Uite ca pe langa mosul fara dinte, mai am si un armasar tanar si neexperimentat pe care sa il cresc si educ in ale vietii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://elianegiardini.zip.net/images/489901.JPG) Scorpi, tu de ce o vezi pe Teo? Ti-a conferit vreo revelatie dansul facut barbatului? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma duc la dus. Vin in 15 min sa mai opinez
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo nu putea fi cu Roxi. Teo a votat Roxana.
Poate fi Teo-Rozy, Teo-Book, Teo-Sweet. Daca si tu tot pe Teo mergi.. atunci raman Sweet si Book, mai sigur Sweet. Daca nu e Teo .. singura pereche periculoasa ramane Rozy-Sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:15 PM |
|