IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Cindy
post Apr 25 2009, 10:23 AM
Post #771

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai nici mie nu mi se pare foarte ok sa te dai de acum de gol...In celelate jocuri, mi-am rec. rolul chiar spre ultima clipa daca mai tineti minte. Dar nah, acum vazand ca Scorpi a spus ca ea e doctorul, m-am revoltat de-a dreptul stiind ca este imposibil.
Eu sunt doctorul si m-am salvat pe mine azi-noapte, nefiind 100% convinsa de nevinovatia altcuiva, desi as fi inclinat sa o salvez pe Rozy. Dat fiind ca mi s-a parut tura trecuta ca au vrut sa o scoata rapid din joc si eu am mai spus ca nu o credeam vinovata jocul asta. Doar eu chiar am avut sansa sa o scot si Nu am facut-o.
In final, azi-noapte mi s-a parut insa mai safe sa imi salvez mie fundul, recunosc..Mai recititi argumentele mele obiectiv si sper sa transpara siceritatea mea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 10:54 AM
Post #772

Musafir

Povestitorul revine pe seara pentru ca nu are acum ce voturi sa numere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 11:18 AM
Post #773

Musafir

Vaaaai, ce figuri sunteti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo, asa bine te faci ca nu intelegi nimic. Deci sunt ambii mafioti in viata: Sweet si Teo. Mai era o sansa ca Sweet sa fie cu Roxi, dar dupa reactia lui Teo care se face ca nu pricepe nimic si cauta falsi doctori si falsi politisti e cam clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sunteti culmea. M-am declarat pentru ca nu mai avea sens sa ma ascund .. unu mafiot era prins sigur: Sweet. Logica: dupa aceasta noapte au ramas in joc: Scorpi, Rozy, Book, Sweet si Teo. Rozy a spus ca e politist si stie de Book ca nu e mafiot. Raman 3 persoane: Sweet, Teo si Scorpi. Dooohh.. ce-i asa greu aici, Book, sa-mi dau seama cine is adevaratii mafioti (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) . Una dintre Sweet si Teo sigur era mafiot, daca nu amandoua (Teo-Roxi nu puteau fi pereche.. rezulta clar Sweet mafiot). Si acum cu reactia lui Teo e clar ca si Teo e mafiot, nu numai Sweet. Si vezi Teo ca ai incurcat politistii si doctorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci Scorpi nu ii politist, ii doctor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si Sweet, daca erai doctor de ce nu ai sarit imediat ce m-am anuntat eu sa ma demasti.. Cam tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Estás esparciendo la corrupción... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Singura posibilitate ca Sweet sa nu fie mafiot ar fi fost ca Rozy sa minta. Dar Rozy nu minte! Daca Rozy vroia sa minta spunea ca a fost dansata noaptea trecuta (si atunci o prindeam pentru ca dansata am fost eu si nu am putut salva), nu ca Book e nevinovata .. scotand astfel inca o persoana din lista de suspecti. Asa Rozy s-a anuntat si a spus clar cine e nevinovat.. si a facut foarte bine sa se anunte pentru ca acum i-am descoperit pe adevaratii faptasi. Deci, Book si Teo, luati si cititi atenti si veti vedea ca nu mai aveam de ce sa ne ascundem. Un mafiot era clar descoperit: Sweet.

Si daca eu vroiam sa mint oare nu spuneam si eu ca Sweet ca mi-am salvat dosu? Ha!

Inca o data: Votez Sweet. Te-am prins te-am prins! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mujer escandalosa, exhibicionista!

Anyway.. vine Rozy si ea o sa vada ca am dreptate. Mi palabra vale lo que un escrito! Nu mi-e frica de voi, mafiotilor!

This post has been edited by scorpirescu: Apr 25 2009, 11:20 AM

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 11:29 AM
Post #774

V.I.P.

Eu nu prea inteleg logica ta de nici un fel.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar in fine, am mai facut o data greseala sa ma inflamez fiind nevinovata si nu vreau sa o mai repet. Cine are ochi sa vada si citeasca, va vedea si pe asta ma bazez. Eu sunt doctorul.
Votez Scorpi ca e clar ca minte. Banuiesc ca e in cardasie cu Teo, pe care tot a votat-o dar niciodata pana in final sau cu Roxa si asta ar fi varianta frumoasa, pentru ca daca am elimina-o, inseamna ca vor castiga cetatenii jocul!

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 11:44 AM
Post #775

Musafir

Mujer escandalosa, exhibicionista! Estás esparciendo la corrupción sobre la tierra! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Cobra, Allah permita que baile en tu entierro!!!

Rozy va vedea adevarul! Insha'Allah! (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)

(replicile is din film, bre.. nu le luati de bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sweet mi-e draga. )

This post has been edited by scorpirescu: Apr 25 2009, 11:58 AM

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 25 2009, 12:41 PM
Post #776

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Incep sa fiu din ce in ce mai sigura ca Roxana era om bun, dupa cum se inflameaza spiritele.
Pentru ca s-au declarat doi doctori e clar ca unul dintre ei minte, astfel ca unul dintre mafioti este clar ori scorpi ori sweet, si nu se poate sa fie impreuna.
Asa ca din punctul meu de vedere raman 6 variante de mafoti:
Scorpi cu Rozy/Teo/Roxy
Sweet cu Teo/Rozy/Roxy
Binenteles ca din schema asta fiecare om care se stie cetatean o sa se scoata pe el si o sa ma puna pe mine. Dar noi trebuie sa votam dintre Scorpi si Sweet, pentru ca una dintre ele este sigur mafiot. (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 01:03 PM
Post #777

Musafir

Haraam Haraam

Vezi ca totul depinde de tine, Book, daca le lasi in viata pe cele doua mafioate (Sweet si Teo) vor castiga mafiotii. Esas odaliscas te tratan como tapetito.

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 01:08 PM
Post #778

Musafir

Book draga, in ce variante ma bagi tu pe mine, care-s politist? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, Sweet pana acum a tot tras inainte cu faptul ca nu are rol important, pentru ca a fost bagata in joc mai tarziu, si acum zice ca e doctor? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai doctorul e rol important!
Rezonez cu logica lui Scorpi
Votez Sweet

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 01:19 PM
Post #779

Musafir

V-am spus eu ca Rozy va vedea adevarul. Alhamdulilah!

Teo va vota si ea Scorpi si totul depinde de tine, Book.

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 01:24 PM
Post #780

V.I.P.

Pai Rozy am spus clar ca nu am rol important care sa aiba nevoie de facut strategii importante. Sa fim seriosi...ce face un doctor in afara sa se salveze pe el in prima runda? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Adica nu poti sa rupi un mafiot de altul in toiul strategiilor, la asta m-am referit de la inceput.
Anyway, voi credeti ce vreti. Se pare ca Scorpi a devenit prea buna pentru jocul asta si voi credeti tot ceea ce spune by default. Vom vedea la sfarsitul jocului cine e vinovat si cine nu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Doar atat va spun: mai cititi de la inceput posturile si va veti da seama ca eu am incercat sa fiu tot timpul impartiala si echidistanta in nominalizari, desi as fi putut sa scap de niste piese importante ale jocului extrem de usor.

Book, ma bazez macar pe tine ca nu te lasi manipulata de Scorpi.
Foarte curioasa sunt si de Teo, tare am impresie ca e in coalitie cu Scorpi.

This post has been edited by sweet_girl: Apr 25 2009, 01:26 PM

+Quote Post

88 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th November 2025 - 03:59 AM