![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Scorpi, ce iei asa foc? Am avut o opinie si mi-am exprimat-o.
Si eu pot sa zic ca sunt politist sau doctor. Poate sa demonstreze cineva ca nu sunt? De aici si pana la a crede orbeste ce zice Rozy mi se pare trasa de par (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Din ce in ce sunt mai convinsa ca te numeri printre mafioti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cat despre Rozy si Sweet... Atat am de zis : daca ne-am da toti doctori si politisti unde am ajunge? De ce cuplul Rozy si Scorpi nu poate exista? Cine zice? Toate celelate perechi sunt luate in considerare insa asta nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cusatura cu ata alba e si ma grosolana (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Verisoara, ai grija ce vorbesti si pe cine arunci cu noroi, pentru ca mai tarziu vei realiza cat de amarnic te-ai inselat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo,eu m-am declarat politist cand erau scosi din joc abia doi oameni. Cat de tampa sa fiu, cu inca 4 oameni in joc, sa ma declar politist fara sa fi fost? You do the math (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Plus ca eu am acuzat-o pe Book, pentru ca juca foarte dubios, si acum stiu sigur ca e cinstita? Cum oare? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu stiu rozy, poate joci si tu la plesneala
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Teo, te chinui degeaba. Deci tu cu Sweet, huh? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu cu Sweet ce?
Imi pare rau insa nu te cred (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu ma asteptam. Doar nu o sa-ti votezi partenera (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar tu Rozy, ai putea sa iti votezi partenera? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Ce amuzanta te-ai facut tu asa lately. Nici macar nu mi-ai citit argumentele. Eu mi le-am expus aici o data, nu ma mai repet pentru cine nu vrea sa auda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oamenii rationali vor sti sa nu cedeze tertipurilor. De ce m-as declara eu aiurea doctor? Hai sa fim seriosi, eu nu am rec.niciodata ca sunt doctor nici cand vociferati toti unde e docul si am facut-o doar in ultima instanta. Si nici atunci nu m-ati crezut. Book, deci eu am fost prima care te-a devotat si ti-am luat apararea ca nu esti mafiot cand toti voiau sa te scoata. Ce interes as fi avut sa fac asta aiurea? Si tot eu am insistat sa nu o scoatem pe Roxana pana nu gandim bine problema. Macar din cauza asta Book, sper sa iti dai seama ca este imposibil sa fiu mafioata. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, oameni, daca Rozy vroia sa minte spunea eventual ca Book e mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai Book era cel mai simplu sa o faci sa fie votata dupa cum juca... Cum sa o scoata nevinovata fix pe aia pe care o banuia cel mai tare si pe care si putea da vina asa usor? Sau putea spune ca a fost dansata. In fine e prea clar ca Sweet si Teo sunt mafiotii ... Ma duc sa mai trag un dans pentru Said. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Teo, asa-s io mai vulcanica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai, voteaza Scorpi ... ca nu ai ce vota altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet, intai nu aveai nici un rol important .. apoi ai rol important. Intai te miri ca de ce s-au anuntat rolurile importante asa repede.. apoi brusc esti doctor. phiiii... Pai cum sa nu se anunte daca era totul aproape desconspirat? Mai suntem putini in joc, normal ca ii bine sa se anunte rolurile. Ca tie nu prea iti convenea ... eh, viata-i gre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vroiai sa o linsam pe Rozy inainte sa apuce sa ne spuna ca ii police? tststs Haraam Haraam. Allah vay ve. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu esti coerenta si selectezi doar ce iti convine din ceea ce am scris. Am spus ca nu am un rol important, adica unul care sa implice strategii. Ce pana mea, un doctor e restituibil oricand. Ce face asa important, in afara faptului sa se salveze? Cu ce influenteaza jocul?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In prima tura cand am venit eu, avea activitate 0.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si atunci Teo cum se face ca te crede pe tine? Adica crede ca 2 persoane mint,si taman tu nu.... Macar sa zic ca ma credea pe mine ca-s politist, dar credea ca Scorpi minte. Dar asa? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:58 AM |
|