![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mda.
E foarte usor sa minti. Jade, nu vrei sa mergem la un dans de dragul vremurilor trecute? (IMG:http://www.yolandabellydance.com/images/LuLuBackBendweb_belly%20dancer.jpg) Poate ne limpezim gandurile (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Book- Dalva, Sweet - Nazira,Rozy- Deusa nu vreti sa incercati si voi? E foarte bun contra stresului si a colacelului de pe talie. (IMG:http://www.arabdanceseminar.com/images/meiverpic.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si atunci Teo cum se face ca te crede pe tine? Adica crede ca 2 persoane mint,si taman tu nu.... Macar sa zic ca ma credea pe mine ca-s politist, dar credea ca Scorpi minte. Dar asa? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Rozy, tradu-mi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Te referi la mine?! Eu nu o cred pe Teo....eu de fapt chiar cred ca ea e cu Scorpi sau Scorpi a fost cu Roxi, una din 2. Acum sa minti si tu ar fi prea de tot...dar m-a enervat ca nici macar NU ai citit ce am scris si o crezi pe Scorpi doar pt ca ea s-a 'confesat' prima. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Mai, hai ca eu dansez, poate reusesc sa imi gasesc si eu astfel barbat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai orice cetatean cinstit ar crede ca sunt politist( mai erau inca 4 oameni in joc!!! cum naiba sa ma arunc asa daca as fi fost mafiot), dar ea alege sa nu ma creada pe mine, nici pe Scorpi care s-a declarat prima doctor. Ok, sa zicem ca Scorpi ar minti, dar sa nu ma creada nici pe mine? In schim pe tine te crede fara nici o problema. De ce?
Scorpi cu Roxi nu avea cum sa fie, ca Roxi a votat Scorpi din cate imi aduc eu aminte. Teo cu Roxi nu avea cum, ca Teo a votat Roxi Deeeeeci? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hi hi, m-as baga si eu la un dans. Dar sunt cam grasa si nu am nici costumatie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sunt foarte confuza. De la inceput mi s-a parut dubios cuplul scorpi-rozy. Dar dupa parerea mea ar putea fi si Teo cu Scorpi sau Sweet. Rozy, nu stiu daca sa te cred, pentru ca asta e tactica lui scorpi, sa se declare politist. Ma gandesc ca daca ai fi mafiot ai spune ca ai intrebat de mine ca sa te pui bine cu mine, pentru ca eu am vrut sa te votez. Dar probabil ca si daca ai fi politist ai fi intrebat de mine. Deci nu stiu, sunt in dubiu. Nu pot sa inteleg de ce ai spune ca esti politist asa devreme, fara frica de a fii linsata la noapte. A, si sweet, asta nu e un argument bun, in momentul ala de-abia incepuse jocul deci aveai destul timp sa faci o strategie, asa ca... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sfatuiti-ma si pe mine cu sa-mi fac si eu sprancenele asa? M-am saturat de lipitorile mele ce-mi tin loc de sprancene (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:http://www.deviantart.com/download/115135597/Arabian_Eyes_by_SHTAT.jpg) Rozy ai citit bine ce am scris eu? De unde ai scos ca am zis ca o cred pe Sweet? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Primul post al acestei pagini. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lipitori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai odata ce zici "ahaaaa cuplul Scorpi -Rozy" Si de Sweet nimci acuzator,doar asa o mentionezi... mmm Hai mai Book, zau asa,tu in gasca cui esti? A cetatenilor sau a mafiotilor? (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si o "avertizezi" pe Book "ai grija ce zici, ca o sa regreti" , cand nici macar nu e vorba sa fii tu votata, ci Sweet, deci de ce ii iei asa apararea? This post has been edited by rozy: Apr 25 2009, 02:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai Rozy stiu eu ce strategie si jocuri abordeaza?! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Eu sunt aproape 100% ca Scorpi e cu Teo. Si nu m-a votat INca pe mine, ca sa nu dea de banuit.
Rozy, tu te-ai declarat politist. Daca vrei sa nu mori la noapte si sa ai sansa sa intrebi de cineva, nu e cea mai buna idee sa omori adevaratul doctor.(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Book, vezi ca ala nu a fost singurul argument. This post has been edited by sweet_girl: Apr 25 2009, 02:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu o avertizam pe book ci pe Scorpi - Jade. Ea e verisoara mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai ziceai de mine ca incurc personajele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Bagi zanzanie intrea oameni cinstiti. Rusine!
Book, ti-am gasit costumatie pe masura ta. Acum te bagi? (IMG:http://www.all4humor.com/images/files/Fat%20Belly%20Dancer.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as putea sa ma gandesc ca tu Teo ar putea fi, in schimb Teo te cam sare din schema pentru ca tu esti striper si preferati sa supravietuiasca striperul (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Asa Teo,si in afara de a ne lua ochii cu poze, nu ne spui si noua cam ce crezi tu? Ca noi ne tot batem gura aici si tu nik |
|
|
![]()
|
|
2 voturi Rozy 2 Book (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iar eu in momentul ala am votat ALbina. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Imi explicati si mie de ce ar face un mafiot asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai ca tot am spus ca nu mai postez dar ma oftic sa mor nevinovata. This post has been edited by sweet_girl: Apr 25 2009, 02:27 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:25 PM |
|